Klub
17.03.2021
Autor: Tisková zpráva

KozelFest se Škworem až v roce 2022

clanek-1

Další ročník festivalu KozelFest se přesouvá na květen 2022. Původně se měl festival konat 2. května 2020. Termín byl z důvodu protiepidemických opatření přesunut na květen 2021. Bohužel ještě jednou musíme oznámit změnu termínu konání festivalu. Na své oblíbené kapely a zpěváky se můžete těšit v květnu 2022.


Přesný termín se ladí s kapelami. Tak nezoufejte, o parádní příděl muziky nepřijdete. Vstupenky jsou automaticky platné na rok 2022. Připomínáme, že zakoupením vstupenek jste si nejen zajistili vstup na jedinečný festival, ale také jste podpořili kolínský hokej. Výtěžek z akce totiž poputuje právě na podporu kolínských hráčů ledního hokeje.

Pokud i přesto chcete vstupenky vrátit, můžete tak učinit nejpozději do 31.10.2021. V takovém případě se vstupenek u zakoupených online nebo v kamenných pobočkách Ticketstream obraťte na společnost Ticketstrem. Vstupenky zakoupené v Kolíně na zimním stadionu, ve Vodním světě nebo v prodejně ABC Real Kolína s.r.o. bude možné vracet po dohodě na sekretariátu SC Kolín. Pro domluvení nás kontaktujte na email sekretar@sckolin.czTato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..">.

Děkujeme Vám za přízeň a těšíme se společně na jaro 2022.