Klub
14.09.2020
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

INFORMACE PRO DRŽITELE PERMANENTEK

clanek-1

Vážení fanoušci, permanentkáři, Vaše přání bylo vyslyšeno! Na utkání budete moci jít do všech sektorů pro veřejnost, tedy do sektoru A, B i C, a to dle vlastní volby. Je k tomu potřeba jediná věc.


*upozornění: sektor C je pro utkání se Vsetínem sektorem hostů

Aktuální opatření a velké množství nakoupených permanentek motivovalo vedení kolínského klubu k jedné novince, a to možnost vstoupit do zimního stadionu s permanentkou ve všech vstupech. Bylo k tomu ale potřeba převést všechny permice na nový systém. Na svých permanentkách tak budete mít od letošní sezony také QR kód.

Proto je nutné před prvním utkáním provést výměnu kartičky. Ale nebojte, bolet to nebude (úsměv). Stačí, když si kartičku vyměníte v den utkání u stánku před zimním stadionem (viz plánek). Pak už si budete moci jen zvolit vámi milovaný sektor, vstoupit do ZS a fandit.

Kdo si nevymění permici na prvním utkání (nezúčastní se např. z důvodu nemoci apod.), nevadí. Výměna bude možná i na dalších utkáních, případně jindy dle domluvy na sekretariátu. Případné doplňující dotazy zodpovíme na tel. čísle 724 361 930.

Toto platí pro držitele všech permanentek, i prémiových, i VIP.

U stánku bude možné zakoupit i permanentky nové. Mějte prosím připravenou hotovost. Parmice stojí buď 1900,- (pouze základní část) nebo 2500,-Kč (základní část + nadstavba). Ke kartě se platí 100,- Kč vratná záloha.

Stánek bude otevřen od 16.30.