Klub
14.09.2020
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Novinky fanshopu: odznáčky, klíčenky na krk a samolepky

clanek-1

Domácí mistrovská premiéra v Chance lize se blíží a my vám představujeme další čtyři novinky fanshopu. Tip redakce: samolepkový arch.


Novinka číslo 1: klíčenka na krk

Do sortimentu fanshopu se vrací klíčenka na krk. K dostání je ve dvojím provedení – modrá a bílá. Oproti poslední verzi je vylepšená o speciální karabinku. Délka 90 cm, šířka 20 mm.

Cena: 80,-Kč

Novinka číslo 2: odznáček

Potřebujete ozdobu do saka nebo bundy? Chcete něco decentního a přitom originálního? Chcete ukázat, komu patří vaše srdce? Odznáček ve tvaru kozla je ta nejlepší volba. Realizační tým áčka má své kozlíky už v klopách sak. Mějte je také.

Cena: 100,- Kč

Novinka číslo 3 a 4: samolepky

Připravili jsme pro vás další dva druhy samolepek. Samostatný kozel o velikosti 10 cm na výšku a 8 na šířku nebo celý samolepkový arch, kde je samolepek rovnou 14. Kozel samostatný, kozel v kolečku, kozel v obdelníku, nápis SC Kolín a jednou o retroznak.

Cena: jednotlivá samolepka 20,- Kč

samolepkový arch 90,-Kč

Vše si můžete prohlédnout i v našem e-shopu. Objednávat nemusíte, pokud si chcete zakoupit na utkání. Výše uvedené zboží je skladem, stejně tak jako většina sortimentu. Na objednání jsou pouze velké dresy či minidresy (na které budete chtít natisknout vlastní jméno a číslo).

Další novinkou letošního fanshopu jsou totiž minidresy se jmény vybraných hráčů, které si budete moci z utkání odnést rovnou. Připravili jsme pro vás minidresy SEJPAL (s číslem 2), ŠAFRÁNEK (s číslem 88), NĚMEC (s číslem 15), VESELÝ (s číslem 66), HUSA (s číslem 21), KREJČÍK (s číslem 5) a KRÁL (s číslem 19).

Fanshop je otevřený na každém domácím mistrovském zápase a také jindy dle vypsaných hodin na našem webu (nyní u permic).

ODKAZ NA FANSHOP SC KOLÍN, KDE SI MŮŽETE VEŠKERÉ ZBOŽÍ PROHLÉDNOUT

FANSHOP NA MISTROVSKÝCH UTKÁNÍCH

Fanshop stánek bude pro mistráky umístěn mezi sektory A a B, viz plánek. Takže se k němu dostane valná většina návštěvníků utkání. Fanouškům, kteří si zakoupí vstupenku do sektoru C, doporučujeme fanshop navštívit na konci utkání.