A-tým - reportáž
06.09.2014
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Generálka vyzněla pro Žďár

clanek-1

Ani v posledním přátelském utkání se Žďárem nad Sázavou Kozlové výhru nevytěžili, a skončili tak přípravu s jednoznačnou bilancí. Doma 3 výhry, venku 5 proher. Poslední venkovní porážka nebyla tak drtivá jako třeba naposledy v Táboře (3:6). Kolín podlehl na Vysočině Plamenům 1:3.


Žďár nas Sázavou - Kolín

3:1

Zápas to byl od začátku vyrovnaný. A těžko hádat, jak by skončil, když by Plameny nešly díky kolínské chybě do vedení v poslední minutě první třetiny. Gól do šatny po vyrovnaném dějství byl pro Kozly nepříjemný. To se potrvdilo ještě v úvodu druhé části, kde dva rychlé góly znamenaly průběžné vedení Žďáru 3:0.

Kozlové ale nehráli úplně špatný zápas a po oddechovém čase trenérů v polovině zápasu se ještě zvedli. To gradovalo ve snižující gól Mejzra. A zvyšenou aktivitu Kolína. V podobném duchu se nesla i třetí třetina. Jenže ze snažení Kozlů gól nepřišela postuponě se hra na ledě vyrovnala a další trefu už nepřinesla.

V generálce na start druhé ligy, kde se za týden v sobotu 13. září, právě Kozlové se Žďárem potkají, tedy vyhrály Plameny.

Branky: 20. Havel (Vítek M., Gregar), 24. Padělek (Kunstmüller, Pilný), 27. Gregar – 36. Mejrz (Hanzl, Barták). Třetiny: 1:0, 2:1, 0:0.

Kolín: Sejpal - Pácal, Klíma, Skokan, Hanzl, Barták, Fiala - Jankovský, Šafránek, Malý - Frolík, Valášek, Šifta - Ježek, Mejzr, Zumr - Kozák, Semirád, Hlavatý