Klub
22.09.2022
Autor: Klub

Oslava 90 let klubu a koncert Michala Davida. Jaký bude páteční program?

clanek-1

Již v pátek 23. září 2022 proběhne první akce související s oslavou 90 let hokejového klubu v Kolíně. Program páteční události startuje již v 17:00 bruslením a autogramiádou s hráči A-týmu nebo soutěžemi a hrami pro děti. V 19:00 pak začíná koncert Michala Davida s kapelou Kvatro. Co tedy fanoušky čeká na kolínském zimním stadonu?


Program:

17:00 – 18:30: Bruslení a autogramiáda s hráči A-týmu

Vezměte si s sebou brusle a přijďte si zabruslit společně s hráči A-týmu, dětem bude vstup na led povolen pouze v helmě, doporučeny jsou i chrániče na lokty a kolena. Na ledě proběhnou také soutěže pro děti, ale rovněž i o hodnotné ceny od společnosti Marimex:

1. cena - Trampolína Marimex 244 cm

2. cena - Dětská houpačka Marimex 112

3. cena - Houpací skládací kruh

17:00 – 18:30: Program pro děti na hřišti

Na hřišti u zimního stadionu budou připravené soutěže a hry pro děti. Přijede i speciální hasičské auto Turbo Pizza, které kromě pizzy vyrábí i pěnu.

19:00: Koncert Michala Davida a kapely Kvatro

Koncert proběhne na hřišti u zimního stadionu, těšit se můžete na nestárnoucí hity jako jsou Discopříběh, Decibely lásky, Děti ráje, Pár přátel, Nonstop a další. V průběhu celé akce bude v areálu otevřeno dostatek stánků s pitím i občerstvením.

Vstupenky

Vstupenky doporučujeme zakoupit s předstihem online vstupenky.sckolin.cz a v prodejní síti Ticketportal. Nicméně bude možné si vstupenky zakoupit i přímo na místě. Pokladna bude otevřena od 16:45, platba na místě je možná pouze v hotovosti, cena vstupenky činí 550 Kč. Pro členy klubu, V.I.P. návštěvníky, tisk a organizátory bude otevřená akreditační pokladna od 16:45 vedle hlavní pokladny.

Vstupenka na páteční oslavy 90 let kolínského hokejového klubu je rovněž vstupenkou na utkání 4. kola Chance ligy mezi SC Marimex Kolín a SK Horácká Slavia Třebíč v sobotu 24. září. Duel startuje v 17:00 na kolínském zimním stadionu.

Doprava

Doporučujeme využít hromadnou dopravu – autobusová zastávka Zimní stadion (linka 3 a 5). Případně je ideální cesta k zimnímu stadionu i vlakem – ze stanice Kolín zastávka stačí přejít přes lávku přes Labe. Nedaleko zimního stadionu je i hlavní vlakové nádraží. Parkování bude možné v prostoru „u lávky“ a v ulici Brankovická směrem od zimního stadionu k tomu atletickému.

Partneři akce