Klub
10.01.2016
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Sportovní sobota aneb dvojzápas hokej-basket

clanek-1

Kolínští hokejisté a basketbalisté nastartovali spolupráci. Protože se jim o nadcházejících dvou víkendech kříží domácí mistrovské zápasy, rozhodli se spojit své síly, nakombinovat začátky utkání tak, aby fanoušci v Kolíně mohli jít na basket i na hokej. Navíc zaplatí jen jednu vstupenku.


,,Chceme vyjít vstříc fanouškům, protože jsme přesvědčeni, že hokejoví a basketbaloví fanoušci jsou úžasní a chodí v hojném počtu. Protože se basketbalu a hokeji dva zápasy v lednu střetávají a my fanoušky nechceme ochudit o sportovní zážitky, dohodli jsme se na spolupráci s hokejem,“ řekl za basketbalový klub jeho manažer Miroslav Sodoma.

Kozlové v čele s prezidentem klubu Václavem Nedbalem tuto myšlenku kvitovali. ,,Jsem rád, že došlo ke vzájemné dohodě, která vychází vstříc především fanouškům. Vážíme si, že město Kolín tuto myšlenku podporuje,“ doplnil.

Jak to tedy bude vypadat v reálu?
V sobotu 16. ledna budou Kozlové startovat mač proti Vrchlabí už v 15.00. Po něm bude v případě zájmu (prosíme, hlaste se předběžně a nezávazně na dvojzapas@bckolin.cz) zajištěna díky podpoře města Kolín bezplatná autobusová doprava od zimního stadionu k hale Spojů. Fanoušci tam po předložení vstupenky z hokeje dostanou vstupenku na basket zdarma. V sobotu 23. ledna se to prohodí. Dřív bude začínat basket a se vstupenkou na basket, dostanou fanoušci lístek zdarma na hokej. To vše znovu s dopravou zdarma.

Takže když to shrneme, můžete si dát pivo, doprava z utkání na utkání bude zajištěna, a za cenu jednoho zápasu můžete vidět dva. Nejvyšší basketbalovou soutěž, ve které Kolín v poslední době poměrně válí, a 2. hokejovou ligu, kde Kozlové vládnou z 1. místa.

Sobota 16. ledna
15.00 hokej, SC Kolín – HC Stadion Vrchlabí
17.45 basket, BC Geosan Kolín – BK Opava
Sobota 23. ledna
15.00 basket, BC Geosan Kolín – NH Ostrava
17.07 hokej, SC Kolín - HC Baník Sokolov