Klub
01.07.2022
Autor: Klub

Koncert Michala Davida a kapely KVATRO a oslava 90. výročí klubu SC Kolín

clanek-1

Oslavy 90. let hokejového klubu v Kolíně připomenou bohatou historii oddílu, který pro velký hokej vychoval spoustu zajímavých a kvalitních sportovních jmen. Tím nejznámějších z nich je rozhodně Jan Gusta Havel, který se později stal legendou i v pražské Spartě.


- vstupenky.sckolin.cz a v prodejní síti Ticketportal -

Klub SC Marimex Kolín byl oficiálně založen 30. listopadu 1932, kdy byly schváleny první vypracované stanovy klubu. Přes názvy jako TJ Tesla Kolín nebo Spartak Tatra Kolín se klub nakonec dostal k nynější názvu SC Marimex Kolín. V logu je už od roku 1992 vyobrazen kozel, který je nyní s klubem už naplno spjatý.

A v Kolíně se tak zkrátka chodí na Kozly.

Právě doby, kdy se kolínským hokejistům začalo říkat Kozlové připomene populární popový zpěvák Michal David, jenž vystoupí na hřišti vedle kolínského zimního stadionu v pátek 23. září od 19:00.

Samotný hokejový klub SC Marimex Kolín, jenž je pořadatelem koncertu Michala Davida, připravuje k příležitosti 90. let oslav klubové historie různé speciální akce. V rámci koncertu je pro návštěvníky připraveno veřejné bruslení na stadionu se samotnými hráči či autogramiáda hokejistů.

Rovněž nebude chybět ani řada soutěží o speciální dárkové předměty. Vstupenka na koncert Michala Davida bude rovněž vstupenkou na utkání 4. kola Chance ligy mezi SC Marimex Kolín a SK Horácká Slavia Třebíč v sobotu 24. září. Duel startuje v 17:00 na kolínském zimním stadionu.

Vstupenky na koncert Michala Davida jsou k dispozici skrze doménu vstupenky.sckolin.cz a rovněž prodejní síť Ticketportal. Prvních tisíc vstupenek lze pořídit za sníženou cenu 550 korun.

Na koncert lze ke kolínskému zimnímu stadionu ideálně dorazit vlakem a posléze pěšky, jelikož město Kolín leží na hlavní železniční trati. Parkovat nicméně bude možné obdobně jako během zápasů, přesto klub doporučuje využít hromadnou dopravu.

Partneři akce: