Klub
21.06.2022
Autor: Klub

Prodej permanentních vstupenek odstartoval!

clanek-1

SC Marimex Kolín právě spustil prodej permanentních vstupenek na sezonu 2022/2023.


Fanoušci mohou vybírat permanentní vstupenky ve dvou verzích. Buďto ve verzi pro základní část, ve které v ročníku 2022/23 proběhne 26 domácích utkání, anebo plnou verzi, jejíž součástí budou, kromě 26 domácích zápasů, rovněž domácí duely play-off.

Novinkou je možnost zakoupit permanentní vstupenku i přímo na konkrétní místo. Na stadionu jsou nově sedačky kromě severní i na západní tribuně, která je ve spodní části osazena sedadly. V těchto sektorech si nyní fanoušci mohou zakoupit permanentní vstupenku pro základní část i play-off přímo na konkrétní sedadlo. Počet míst s možností rezervace je však omezen.

Ceny permanentních vstupenek na utkání A-týmu v Chance lize v sezoně 2022/2023:

  • NOVINKA, na základní část i play-off s rezervací konkrétního místa – 3 000 Kč
  • Na základní část i play-off – 3 000 Kč
  • Pouze na základní část (pouze na stání) – 2 600 Kč


Permanentní vstupenky je možné zakoupit on-line nebo na sekretariátu klubu v níže uvedených termínech. Na sekretariátu je však možná pouze platba v hotovosti. Po zakoupení obdrží jednotliví fanoušci voucher, který si budou moci vyměnit za plastovou kartičku během přípravných duelů A-týmu nebo v druhé polovině srpna a v průběhu září na sekretariátu klubu.

A jako bonus si klub připravil speciální akci pro prvních 100 nedočkavců, kteří si permanentní vstupenku zakoupí, tím bude speciální balíček z klubového fan-shopu. Balíček obdrží jednotliví fanoušci při výměně voucheru za plastovou permanentní vstupenku, tedy v období během druhé poloviny srpna a první poloviny září.

Při on-line nákupu permanentních vstupenek na stání pouze pro základní část kliknete v prodejní aplikaci na „sektor domácí“ a poté vyberete počet kusů permanentních vstupenek. Následně v levém menu musíte překliknout na permanentní vstupenku pouze pro základní část, čímž se vám rovněž změní cena z 3 000 na 2 600 korun.

Ceny jednotlivého vstupného na utkání A-týmu:
Dospělí a děti nad 130 cm – 120 Kč
Děti do 130 cm, ZTP a ZTP-P – zdarma (při online prodeji 1 Kč)
Důchodci – 100 Kč

Otevírací hodiny na sekretariátu klubu (vždy v čase 10:00 – 17:00):
středa 22. června
pátek 24. června
středa 29. června (10:00 14:00)
pátek 1. července

PRODEJ PERMANETNÍCH VSTUPENEK ON-LINE =>