Klub
16.10.2015
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Kolín se pyšní úspěšností 96,3%

clanek-1

Kolínští druholigoví hokejisté odehráli letos zatím osm zápasů, junioři pět, starší dorostenci osm a mladší dorostenci šest. Celkem je to sedmadvacet utkání. Kolik jich z toho Kozlové vyhráli? Šestadvacet! Mladší dorost je doposavad bez prohry, starší dorost je bez prohry, áčko je bez prohry a jediná juniorka jednou zaváhala, a to ještě v 1. kole u zatím 1. týmu tabulky a ještě o jediný gól. Co z toho plyne? Velcí i mladší Kozlové vstoupili do sezony náramně. Áčko a oba dorosty jsou na prvních místech, juniorka se zatím dělí o místo druhé.


Čím se můžou také pyšnit všechny 4 zmíněné týmy? Počtem obdržených branek. Áčko jich dostalo jen 15, což je nejméně v jejich skupině 2. ligy a znamená to necelé dvě branky na zápas. Juniorka jich inkasovala jedenáct, čímž je ve ligové skupině střed druhá a je to průměrně něco málo přes 2 branky na zápas. Starší dorost, který nasázel soupeřům už 66 gólů, zatím inkasoval jen sedmkrát, což je méně než jedna branka na zápas. A mladší dorost? Ten gólů obdržel deset, což je něco málo přes 1,5 na zápas. Obranná hra a gólmani Kolína, to je pomalu nedobytná tvrz.

Všichni zmínění Kozlové mají před sebou další závodní víkend. Tak jim, naši fandové, držte pěsti, ať ve svých vítězných tažení pokračují.