Klub
11.09.2015
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Novinky pro fanoušky: nový slogan nebo programy

clanek-1

Přípravy na start nového druholigového ročníku jsou v plném proudu. Kozly čeká v pátek polední předzápasový trénink a porada. Realizační tým chystá vše kolem. Plakáty už visí dávno, připravují se vstupenky, fanshop, programy a tak dále a tak dále. Pojďme si vše zrekapitulovat.


1. Vstupenky a vrácenky

Jak již bylo avizováno, vstupné letos zůstává 60 Kč, zlevněné pak 40 Kč. Novinkou letošní sezony budou VRÁCENKY. Součástí každé vstupenky bude i vrácenka, kterou pořadatelé na branách odtrhnou, uschovají ji a budou ji divákům dávat při odchodu ze zimního stadionu třeba o přestávkách tak, aby se mohli vrátit zpátky.

2. Fanshop

fanshop bude fungovat tak, jak jste byli zvyklí. V kiosku na ZS během všech domácích utkání kolínského áčka.Mimo tu dobu seženete vše u sl. Terezy Hölzlové po domluvě na telefonním čísle 724 361 930. Novinkou fanshopu jsou klíčenky minipuky s Kozlem. Permanentky jsou ke koupi také u sl. Terezy Hölzlové.

3. Programy

Naprostou novinkou bude program. Lépe řečeno jeho zbrusu nová podoba. K dostání bude na pokladnách, bude stát 5 Kč a těšit se můžete na klasické informace, tradiční soupisky týmů, výsledkový servis mládeže, ale především taky na novou rubriku (bude vycházet od 2. čísla) Tři otázky pro, kde budou rozhovory vést samotní hokejisté (náplň made by Tereza Hölzlová). To vše bude doplněno o vynikající grafiku a netradiční zpracování programu (made by Tereza Nedbalová).

4. Slogan

Kolínští hokejisté vás do nové sezony vedou s novým sloganem. My góly, Vy srdce! Na tři otázky týkající se zmíněného sloganu odpovídal prezident klubu Václav Nedbal.

Proč se slogan letos měnil?

protože jsme, když nastaly změny v klubu, cítili, že by se i slogan měl změnit a měl by odrážet současnou součinnost klubu a fanoušků.

Jak vznikl tento nápad?

Vznikl spontánně. Sekretář klubu navrhl první podobu, já tu finální, na které jsme se shodli a o grafiku se tradičně postaral Martin Hušek.

Co má tento slogan fanouškům vzkazovat?

Vzkaz je především o tom, že my se budeme snažit o sportovní stránku na ledě a naši věrní fanoušci o tu podporu, kterou především letos budeme hodně potřebovat. Věřím, že to společně zafunguje.

5. Nejlepší hráč utkání

Stejně jako loni bude i letos odměňován nejlepší hráč utkání z obou mužstev. Ceny pro výherce věnoval stejně jako loni pivovar Svatý Ján.

6. Soutěž KFC

V této sezoně bude i nadále pokračovat soutěž s KFC. Už se nebudou házet míčky mezi diváky, ale na každém utkání budou losována čísla výherních programů. 10 majitelů výherních programů na každém zápase obdrží kupon na nákup v KFC. K vyzvednutí budou kupony před 3. třetinou u sl. Terezy Hölzlové u střídací lavice domácích.