Klub
25.04.2015
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Správní rada jedná o sto šest. Kdy bude verdikt?

clanek-1

Poté, co trenéři áčka Václav Rác a Bohumil Lupínek a manažer áčka Jakub Plašil oznámili ukončení svého působení u seniorského týmu Kozlů, Správní rada začala jednat o sto šest. Jsou to zatím tajná jednání o budoucích trenérech, schůzka s městem, propočítávání. Do toho pak řešení pokuty od ČSLH za napadení rozhodčího fanoušky, dojednávání finální podoby mládežnických trenérů, do toho hodnocení návrhů na modely II. ligy, které posílají ostatní druholigové kluby. Zkrátka, duben odpočinkový měsíc opravdu není. Pro hráče možná, pro funkcionáře rozhodně ne.


Jediná situce, která se zatím zdá být vyřešená, je situace ohledně pokuty, kterou SC Kolín dostal od ČSLH za to, že fanoušci napadli po posledním letošním utkání play off rozhodčí před zimním stadionem. Fanoušci se k tomu postavili čelem a v pondělí 27. dubna by měli předat sumu 11 000,- Kč prezidentovi klubu.

Správní rada ale i nadále jedná o tom nejdůležitějším, a to jsou trenéři. V úterý bychom měli být moudřejší, co se týká mládeže, ohledně áčka možná o několik dní později.

,,V úterý uděláme prohlášení k situaci," slíbil prezident klubu Václav Nedbal.

Po získání nejnovějších informací, vás budeme informovat.