B-Tým
26.01.2015
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Kozlové brali medaile všude po republice

clanek-1

Zatímco z ulic Kolína pomalu mizí vánoční ozdoby, kolínští hokejisté ve všech kategoriích naplno hrají ve svých mistrovských soutěžích a v nabitém programu odškrtávají jeden zápas za druhým. Pojďme se ale ještě podívat, jak si mladí Kozlíci užívali Vánoc a jak se jim dařilo na tradičních vánočních turnajích.


2. třída

Druháci se zúčastnili dvou turnajů. První se konal v Děčíně, jeli tam dva týmy. První tým ročník 2008 se umístil na 3 místě, druhý tým ročník 2007 se umístil na 5.místě. Druhý turnaj se konal v Nymburce, jel tam pouze jeden tým, který se umístil na 3. místě. Zápasy to byly krásné a děti si přivezli medaile, diplomy, poháry a dorty.

3. třída

O Vánocích sehráli kozlíci ze třetí třídy několik přátelských turnajů v minihokeji. Nejnapínavější byl turnaj v Pardubicích. Po třech vyhraných zápasech přišlo finále proti domácímu týmu. Po první třetině vedly Pardubice nad naším týmem 4:0. I přesto naši kluci a dívka dokázali během druhé třetiny skóre vyrovnat a dokonce v závěrečné třetině skóre otočit na 6:8, a získat tak zlaté medaile.

Na turnaji v Jindřichově Hradci startovaly dva naše týmy v oddělených turnajích pro ročník 2006 a 2007. Oba týmy skončily na druhém místě.

4. třída

Čtvrťáci se zúčastnili tří turnajů. V Rakovníku si úplně poprvé vyzkoušeli turnaj na velkém hřišti a skončili druzí, když ani jednou neprohráli. Body ztratili pouze remízami s Kladnem. Další stříbrné medaile brali v Milevsku. Tam zase prohráli pouze jeden zápas a všechny ostatní suverénně vyhráli. Domácí turnaj v Kolíně, kde hostili Mladou Boleslav, Třebíč, Slavii a Chotěboř dokonce vyhráli.

5. třída
Páťáci doma urvali bronz na tradičním Jelínkovu memoriálu. Za účasti Českých Budějovic, Hradce Králové a Havlíčkova Brodu (Děčín se na poslední chvíli odhlásil) domácí borci neudělali ostudu. Třetí Hradec porazili a s vítěznými Českými Budějovice prohráli po výsledku 0:1.

7. třída

Sedmáci se zúčastnili o Vánocích dvou turnajů. Na domácím turnaji O pohár města Kolína podlehli týmům z Hradce Králové, Letňan i Mladé Boleslavi a skončili tak na 4. místě. Na Vánočním turnaji v Letňanech se sedmákům ve velké konkurenci příliš nedařilo, ve všech 5 zápasech podlehli svým soupeřům, kdy jim vítězství v několika zápasech uniklo jen o vlásek.