Klub
22.10.2014
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Beroun končí i v lize juniorů

clanek-1

Když loni prvoligový seniorský tým Berouna hrál v baráži o udržení první ligy, vyvěsili fanoušci Medvědů v okolí zimního stadionu parte. Trochu vtipně a ironicky se loučili s první ligou. Jak se nakonec ukázalo, loučili se pomalu s hokejem v Berouně vůbec. Rozhodně v týmech nejstarších zástupců klubu.


Tým Berouna v mužích přihlásil sice alespoň druhou ligu pro sezonu 2014/2015, ale byl ze soutěže ještě před jejím startem vyloučen kvůli nevyřešeným pohledávkám vůči různým hokejovým subjektům a úplně se rozpadl.

Tým juniorů Berouna letos nastoupil do ligy juniorů, ale v pondělí 20. října se ze soutěže odhlásil. Po polovině základní části skončil ve skupině západ na posledním místě. V devítí zápasech přitom berounští mladíci nevyhráli ani jednou. Nastříleli pouze 18 branek a inkasovali jich 81.

V Berouně nyní fungují pouze mládežnické týmy, kterým vévodí ligový mladší dorost. Ten je po osmi odehraných zápasech zatím ve skupině západ čtvrtý. V Berouně dále funguje jeden tým starších žáků, jeden tým mladších žáků, tým 3.+4. třídy, tým 1.+2. třídy a ženský hokejový tým.