Klub
31.07.2014
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Nový web

clanek-1

Stejně tak jako Kozlové chystají na novou sezonu novou sérii dresů, tak se do nového kabátu obléknou i jejich webové stránky. Po osmnácti letech se fanoušci Kozlů nebudou dozvídat informace o kolínském hokeji z webových stránek Ondřeje France, který v roce 1996 naprosto průkopnicky webovky Kozlů poprvé vytvořil. Od 1. srpna 2014 zahájí provoz nový web Kozlů www.sckolin.cz.


Přechod na novou adresu je způsoben tím, že klub není vlastníkem domény sc-kolin.cz. Nicméně tato stará adresa bude prozatím sloužit jako rozcestník mez novým a starým webem.

Vývojový tým ve složení Jiří Sýkora, Václav Nedbal a Martin Hušek připravil zcela novou verzi webu. Nová grafika nabídne kromě tradičních útvarů jako jsou reportáže ze zápasů, rozhovory s hráči a trenéry, také průběžné a čerstvé statistiky, novou verzi diskuze, či novou rubriku síň slávy. To vše bude okořeněno fotografiemi a přehlednými odkazy.

Vážení čtenáři, během měsíce srpna bude probíhat zkušební provoz a řada věcí se bude stále ladit, takže prosíme o trpělivost a zároveň jsme otevřeni užitečným podnětům. Zejména sekce diskuze, otázky pro vedení a manažera budou naplno fungovat do začátku mistrovských zápasů.

Ondřejovi Francovi tímto vedení klubu SC Kolín děkuje za dlouholetou práci na internetových stránkách, kdy za dlouhých osmnáct let udělal opravdu hodně práce a je doslova otcem webových Kozlů. Nutno dodat, že spolupráce s ním samozřejmě nebude ani nadále ukončena. Ondřej Franc bude do budoucna spolupracovat především na interních webových aplikacích klubu.

Od 1. srpna novému webu zdar!