Klub
07.11.2022
Autor: Klub

Klub ocení během výroční exhibice i další kolínské legendy

clanek-1

Kolín se připravuje na velkou výroční exhibici, během které se po kolínském zimním stadionu budou prohánět kolínské legendy i slavní odchovanci. Před zápasem však budou za své cenné služby oceněni i další hráči, kteří hájili barvy kolínského klubu v dávnější historii. O koho se jedná? A na koho se mohou fanoušci těšit?


V sezoně 1961/62 vybojoval TJ Spartak Tatra Kolín historický postup do 1. ligy, kterého se nakonec kolínský klub musel z finančních důvodů vzdát. I v následujících letech Kolínští bojovali na vrcholu 2. ligy. Postup však nevybojovali, avšak v srdcích fanoušků zůstávali. Na kolínský zimní stadion tehdy proudily velké davy diváků. Nyní vybrané legendy klub SC Marimex Kolín ocení za cenné služby v dobách dávno minulých. Před zápasem obdrží bývalí hráči a funkcionáři speciální dárkové předměty jako poděkování za své služby.

Speciální hosté na exhibičním utkání:

Stanislav Bednář, František Kubička, Vladimír Mojžíš, Josef Paleček, Luboš Veith, Jaroslav Coufal, Václav Rác, Jaromír Valenta, Tomáš Netík, Vratislav Filipi, Vladimír Blecha, Josef Švanda, Jiří Honz, Jiří Tumpach, Pavel Kubát, Jan Gusta Havel, Josef Novotný, Jiří Pithart, Jiří Bačina, Zdeněk Procházka, Ivan Svatoš, Petr Hemský, Jiří Valášek, František Marek, Jiří Hutla, Josef Sochůrek, Jiří Černý, Miroslav Morkes, Milan Topol, František Vorlíček, Luboš From st., Josef Lebeda.