Klub
28.11.2022
Autor: Klub

Středeční duel se Sokolovem: Retro dresy, speciální program i fotosoutěž

clanek-1

Další speciální duel čeká fanoušky Kozlů. Přesně 30. listopadu 2022 totiž čeká kolínský hokej 90. výročí, které oslaví v rámci zápasu 25. kola Chance ligy. V něm SC Marimex Kolín přivítá na svém ledě HC Baník Sokolov. Duel startuje v 18:00, navíc nabídne i spoustu dalších výjimečných momentů.


Speciální program zápasu

Přesně v den 90. výročí kolínského klubu čeká Kozly ligový zápas, ve kterém svěřenci Jana Šťastného vyzvou Sokolov. A do něj naskočí Kolín ve speciálních retro dresech, které budou velmi podobné těm, ve kterých se představily legendy v duelu s veteránskou reprezentací, a které jsou připomínkou výjimečné sezony 1961/62. To totiž tehdejší Tatra Kolín vybojovala postup do nejvyšší soutěže. I dresy hráčů A-týmu následně poputují do dražby, která proběhne ještě před Vánoci.

Před zápasem zazní kolínským zimním stadionem statní hymna České republiky, zpěvem se o to postará Václav Nedbal mladší. I v rámci přestávek čeká příznivce kolínského hokeje zajímavý program. Během první přestávky se na ledě předvedou nejmenší kolínští hokejisté, po druhé třetině zase čeká fanoušky soutěž přímo na ledě.

Fotosoutěž pro fanoušky

V průběhu celého zápasu Kozlů proti Sokolovu bude na zimním stadionu probíhat speciální fotosoutěž! A to o nejoriginálnější fotografii z nového fotokoutku SC Marimex Kolín, který bude umístěn poblíž vstupu u automatů na kávu. Fanoušci budou moci využít předpřipravené i vlastní rekvizity. Vítězné fotografie poté v následujících dnech vyberou sami hráči A-týmu, autoři budou oceněni speciálními věcnými cenami. Vítěz celé soutěže obdrží hlavní výhru, kterou je mobilní telefon Samsung, mezi další ceny patří dres z exhibičního zápasu legend, vstupenky na Velkou cenu Kolína v cyklokrosu nebo balíček z fanshopu.

Soutěž bude probíhat na sociálních sítích SC Marimex Kolín, tudíž bude nutno fotografie pořídit na svůj vlastní mobilní telefon. Své fotografie můžou fanoušci vkládat do komentářů u speciálního příspěvku na Facebooku. Případně je budou moci postovat na Instagram do svých stories, spolu s fotografií je nicméně třeba na stories označit klub. Pro možnost sdílení na oficiálním profilu SC Marimex Kolín je navíc nutné mít veřejný profil.

Vstupenky

Vstupenky na speciální výroční zápas Kozlů se Sokolovem jsou jako obvykle k dispozici on-line, diváci mohou vybírat i z míst na sezení. Jako obvykle bude během domácího zápasu probíhat soutěž, a to buďto o poukazy do KFC nebo o vstupenky na Velkou cenu Kolína v cyklokrosu. Pokladny budou spuštěny hodinu před utkáním, v tu dobu bude rovněž možný vstup na zimní stadion. Speciální duel se Sokolovem startuje úvodním buly v 18:00, klub divákům doporučuje dorazit na stadion s předstihem. Další pokyny pro vstup na stadion naleznete v tomto článku, případně také sekci FAQ.