Klub
06.02.2023
Autor: Šťastný puk

Šťastný puk je zpátky – zamiřte přesně na střed a slavte úspěchy s SC Marimex Kolín

clanek-1

Generali Česká pojišťovna všem hokejovým fanouškům znovu dává možnost poměřit dovednosti a síly ve hře Šťastný puk. Hrát můžete sami za sebe, ale hlavně i v barvách SC Marimex Kolín! Jednoduše si do telefonu stáhněte aplikaci Šťastný puk a můžete hned začít.


Jak to celé funguje? Jednoduše – vaším cílem ve hře je dosáhnout co nejdelší série hodů pukem, kterými trefíte středový kruh hokejového hřiště. Za trefu do středového kruhu získáváte jeden bod, za trefu přímo na bod pro vhazování pak body dva! Ale pozor, nebude to vždy takhle jednoduché, pozor si musíte dát na projíždějící rolbu a také na zvukové vlny od fanoušků, které s vaším pukem mohou "zamávat". Pokaždé tak musíte odhadnout nejen sílu a směr hodu, ale i dění na hřišti a na tribunách!

Pokud se vám bude dařit, můžete vyhrát špičkové sportovní hodinky, hájit ale samozřejmě můžete i barvy našeho klubu. Po stažení aplikace si vyberete, komu patří vaše hokejové srdce, a pak společně se všemi fanoušky SC Marimex Kolín sbíráte body s cílem dostat náš klub na vrchol! Průběžné skóre vždy přehledně uvidíte v žebříčku všech extraligových a prvoligových klubů. Zvládnete společnými silami dostat SC Marimex Kolín mezi nejlepší?

Vždy ale samozřejmě vidíte i celkové skóre a poměřovat se tak můžete úplně se všemi fanoušky ve hře. Navíc ale vidíte i žebříčky podle klubové příslušnosti – vždy se tak můžete podívat, jak se vám daří v porovnání s dalšími fanoušky SC Marimex Kolín? A pokud do hry pozvete vaše přátele, získáte další životy pro případ, že by vám došly!

Aplikaci Šťastný puk pro iOS a Android si můžete stáhnout zde:

Stáhni aplikaci pro iOS: https://apps.apple.com/cz/app/%C5%A1%C5%A5astn%C3%...

Stáhni aplikaci pro Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.g...

Další informace na www.hokej.cz/StastnyPuk