Klub
08.03.2023
Autor: Klub | Foto: Real Top Praha, SC Marimex Kolín

Dobrý hokej se blíží! Sobotní zápas doplní i speciální doprovodný program

clanek-1

Už v sobotu v 18:00 padne na zimním stadionu v Kolíně úvodní buly speciálního exhibičního utkání mezi speciálním kolínský týmem s názvem COOL IN tým a slavným Realem Top Praha. A důvod navíc, proč dorazit? Celé utkání pomůže dobré věci!


Proč se hraje Dobrý hokej?

Celý speciální hokejový zápas v Kolíně bude mít hlavně charitativní nádech, celý výtěžek ze zápasu COOL IN týmu proti Realu Top Praha totiž pomůže čtyřletému Davídkovi Padalkovi z Kolína v jeho boji s autismem a dalšími zdravotními komplikacemi. Celý Davídkův příběh naleznete zde. Maminka Davídka Jana Padalková, která na utkání nebude chybět, vhodí čestné vhazovaní.

„Nesmírné díky patří i organizátorům, hráčům, sponzorům, všem účastníkům a návštěvníkům exhibičního utkání Dobrého hokeje: COOL IN tým vs. Real Top Praha, který se uskuteční v Kolíně na zimním stadionu 11. března 2023, a který bude věnován na pomoc našemu Davídkovi. Díky financím z toho utkání můžeme Davídkovi zaplatit dvoutýdenní terapeutický pobyt právě ve Volnu. Během tohoto pobytu podstoupí intenzivní speciální terapie pro rozvoj psychických i fyzických funkcích a socializace,“ děkuje Davídkova rodina.

„Vždycky se pomůže nějaké dobré věci a vyberou se peníze. Pro nás je skvělé si zahrát s hokejisty, co něco dokázali. V létě děláme hlavně fotbalové akce, teď máme pár hokejových,“ líčil před časem serveru hokej.cz bývalý fotbalista Vladimír Šmicer.

Vstupenky na výjimečné utkání v Kolíně jsou v prodeji on-line skrze klubovou aplikaci, vstupné na utkání činí jednotných 100 korun, děti do dvanácti let mají vstup zajištěný zdarma. Speciálním zápasem na zimním stadionu provede návštěvníky Rudy Neumann, kytarista kapely Queenie.

Co je Real Top Praha?
Real je zapsaný spolek, který od roku 2005 pomáhá především sportem, a to tam, kde je to potřeba. Jedná se o jediný tým v Česku, za který hrají všichni hráči bez nároku na honorář. Za tu dobu se podařilo vybrat přes 36 milionů korun na dobrou věc. Pokud chcete Real podpořit, tak jej sledujte na sociálních sítích Instagram, Twitter, Facebook nebo TikTok.

Jaký bude přestávkový program?
Během obou přestávek se fanoušci rozhodně nebudou nudit. Připraveny jsou pro ně totiž speciální soutěže. O první přestávce proběhne soutěž s hlavním partnerem utkání, kterým je Futurum Kolín. Po druhé třetině je pro fanoušky připravena další speciální soutěž, kterou si fanoušci mohou pamatovat už z průběhu speciálních zápasů Chance ligy.

A jak se lze zúčastnit? Fanoušci si pro účast musí zakoupit speciální puk, a to na pokladně, ve fanshopu nebo od dětí v dresech. Po skončení druhé třetiny poté fanoušci musí vyčkat do pokynu moderátora a poté puk vhodí co nejblíže středovému bodu pro vhazování. Soutěžící s pukem obdrží i lísteček s číslem puku, který si ponechají a následně se s ním prokáží v případě výhry. Vyhrávají puky nejblíže k bodu pro vhazování ve středovém kruhu.

Ceny do soutěže věnovali: Toyota, Futurum Kolín, Paintball Kutná Hora, půjčovna lodí Samba a klub SC Marimex Kolín. Cena puku je 50 korun. Kompletní výtěžek z prodeje puků směřuje na pomoc Davídkovi Padalkovi z Kolína v jeho boji s autismem a dalšími zdravotními komplikacemi.

Co bude fanoušky čekat po zápase?
I po zápase je pro fanoušky připraven speciální program. A to v podobě autogramiád. Krátce po skončení zápasů se fanouškům budou podepisovat hráči A-týmu SC Marimex Kolín, a to Miroslav Kukla, Lukáš Pajer, René Piegl, Matěj Pinkas a Vojtěch Síla. Po zhruba dvaceti minutách od skončení zápasu se k nim připojí i hráči Real Top Praha, přičemž na místě bude možné zakoupit i speciální plakát týmu.

Jaké bude složení obou mužstev?

COOL IN tým: Lukáš Wagenknecht (G), Martin Hušek (G) – Jiří Honz, Jiří Balík, Jiří Kampe, Josef Malý, Luboš From (C), David Dvořák, Tomáš Paroubek, Lukáš Krejčík, Josef Nutil, Jan Veselý, Kateřina Ivičičová, Martin Taftl, Petr Martínek, Jan Širc, Martin Turek, Karel Kozdera, Tomáš Chrastil, Vojtěch Hanzl, Matěj Pinkas, Jakub Semirád.

Real Top Praha: Jiří Novotný #22, Martin Mašl #24, Martin Altrichter #10, Petr Tatíček #17, Bořek Dočkal #7, Přemek Forejt #21, Jiří Tlustý #19, Martin Latka #28, Ivan Hašek #44, Jaroslav Černý #26, Jan Nezmar #77, Patrik Berger #73, Vladimír Šmicer #11, David Lafata #21, Karel Poborský #8, Jan Koller #9.

Hlavní partner akce

Partner akce