A-tým - reportáž
10.03.2023
Autor: Daniel Krátký

Kozlové vyrazili v rámci teambuildingu na paintball, zaujaly napoleonské války

clanek-1

Po tréninku Kozlové nasedali do aut a vyrazili k Paintball Kutná Hora. Jeden z partnerů kolínského hokeje si totiž pro kolínský A-tým připravil teambuilding a rozlučku se sezonou. Jak vše probíhalo? A co přineslo nejvíce zábavy?


V lesích mezi Hlízovem a Starým Kolínem sídlí Paintball Kutná Hora, právě tam směřovali hokejisté kolínských Kozlů v rámci čtvrtečního teambuildingového odpoledne.

Svěřenci Jana Šťastného vyrazili po tréninku utužit partu, chyběli trenéři i někteří zkušenější hráči. A s hráči A-týmu si zahráli paintball i vítěz divácké soutěže z utkání proti sokolovskému Baníku a útočník mládeže Kozlů Denis s tatínkem.

Po sáhodlouhých přípravách se šlo krátce po poledni konečně na to. Nejprve přišly hry na dva životy, pak se bojovalo o vlajku a nakonec došlo i na napoleonské války. Hru oživili majitelé Paintball Kutná Hora i o dýmovnice, o přesné a nepříjemné rány nebylo nouze.

Kryštof Lang schytal ránu i přes masku na pusu, Štěpán Matějček na ucho, masér David Polák dokonce do hlavy nebo krku. Nepomohla ani neprůstřelná vesta. A tak téměř každý jistě najde ráno nějakou tu modřinku na svém těle. Všichni však odpoledne přežili ve zdraví.

„S klukama jsme si to užili! To, že nám bylo umožněno si tady zahrát paintball, bylo pro nás takové odreagování. Moc za to děkujeme. Jsem rád, že jsme si tady jako parta zahráli,“ hlásí zadák Jakub Naar o teambuildingu u partnera Paintball Kutná Hora.

A co si užil nejvíce? „Nejvíc mě bavilo, asi když jsem hrál sám proti čtyřem a všichni čtyři mě tam pak zmasakrovali,“ připomíná mladý bek napoleonské války, které přinesly asi nejvíce zábavných momentů, což klub fanouškům potvrdí na sociálních sítích v následujících dnech. „Celkově to ale bylo super, utužili jsme partu, pokecali a užili si společný čas,“ doplňuje dvacetiletý obránce kolínských Kozlů.