Klub
11.03.2023
Autor: Daniel Krátký | Foto: Jan Jack Kobzáň / SC Marimex Kolín

Po roce znovu na Jágrovo Kladno! Kozly čeká domácí rozlučka se sezonou

clanek-1

Podobně jako se sezonou 2021/22, tak i s ročníkem 2022/23 se kolínští hokejisté rozloučí v rámci dvojduelu s extraligovým mužstvem Rytíři Kladno. A to v čele s legendami českého hokeje Jaromírem Jágrem a Tomášem Plekancem. Poslední domácí zápas Kozlů odstartuje na domácím ledě ve čtvrtek 23. března 2023 v 18:00. Následně čeká svěřence Jana Šťastného odveta na ledě soupeře.


Hokejisté Kolína v závěru základní části Chance ligy bojovali o umístění v předkole vyřazovacích bojů. Na něj nakonec jen těsně nedosáhli, i tak svěřenci Jana Šťastného ještě se sezonou zdaleka nekončí. Už příští středu přivítají na svém ledě v rámci tréninkového zápasu rezervu pardubického Dynama, poté pak přijede do Kolína v rámci rozlučky se sezonou věhlasný celek Rytířů Kladno. A to i s Jaromírem Jágrem!

SC Marimex Kolín stejně jako v loňské sezoně oslovil vedení kladenských Rytířů se zájmem o uskutečnění přátelského zápasu na kolínském ledě. Účastník letošního ročníku Tipsport extraligy se totiž po roce znovu chystá na baráž o nejvyšší soutěž, ve které vyzve vítěze play-off Chance ligy. V rámci přípravy nakonec znovu dvakrát prověří síly Rytířů prvoligový Kolín.

První duel se odehraje na ledě kolínského zimního stadionu, a to ve čtvrtek 23. března od 18:00. Odveta na půdě Rytířů bude zahájena v úterý 28. března, rovněž od 18:00.

Přátelský zápas mezi SC Marimex Kolín a Rytíři Kladno na kolínské půdě tedy odstartuje ve čtvrtek 23. března od 18:00 na kolínském zimním stadionu. Vstupenky budou již brzy v prodeji on-line, případně budou k dispozici i před zápasem na pokladnách. Klub však doporučuje fanouškům nákup vstupenek on-line. Na venkovní zápas na půdě soupeře z Kladna budou vstupenky k dispozici on-line zhruba týden před utkáním.

Vstupenky na zápas v Kolíně si fanoušci budou moci pořídit za 120 KČ, pro důchodce je cena 100 KČ. Děti do 130 centimetrů mají pak vstup zajištěný zdarma, stejně jako držitelé celosezonních permanentních vstupenek (tedy včetně play-off), ti mají rovněž vstup na zimní stadion pro utkání s Rytíři zajištěný zdarma.