A-tým - ohlasy
26.03.2023
Autor: Věra Pavlovská | Foto: Jan Jack Kobzáň / SC Marimex Kolín

Lukáš Pajer o hattricku, skalpu Kladna i fanoušcích: Bylo to parádní!

clanek-1

Jeho útok od začátku dělal Kladnu problémy. A nakonec se postaral hned o čtyři góly. Lukáš Pajer nasázel hattrick, ruku k dílu přidal svou brankou také Petr Moravec. Jak si autor hattricku užil zápas proti Rytířům? A jak viděl svůj hattrick?


Lukáši, jak byste skalp Kladna popsal svými slovy?
Zápas hodnotím velice dobře, protože jsme vyhráli. Náš účel byl se takto rozloučit s diváky. A vyhrát doma. A to jsme splnili. za což jsme moc rádi.

Vy jste nakonec nasázel hattrick, zkuste popsat své tři góly.
První byla akce zpoza brány, kdy to Mory (Petr Moravec) rozehrál na Sklendu (Jakuba Sklenáře), který mi to nahrál a já od kruhů vystřelil a padlo to tam. Druhý byl vlastně do prázdné brány po střele Kuby Naara a třetí také. Za hattrick jsem moc rád.

Jak se vám hrálo se Sklendou a Morym?
Tak Moryho znám od malých dětí, kdy jsme hráli proti sobě, takže jsme se nejdříve moc nemuseli, ale teď už naštěstí hrajeme spolu. A moc si rozumíme. Sklenda je starej mazák a spíš nám radí. Takže super.

Jak bylo ze začátku těžké se srovnat s rychlostí a vyšší kvalitou na straně Kladna?
Bylo od začátku vidět, že jsou rychlejší, a že o sobě vědí, takže nám to chvíli trvalo. Ale připravili jsme se na to a srovnali jsme se s tím. Ale bylo to náročné, to nebudu lhát.

Nejvyšší návštěva v sezoně, přes 2700 diváků. Jak jste si ji užil?
Byla parádní. Jsem hrozně rád, že lidi přišli a fandili ostošest a moc se mi to líbilo.