Klub
27.12.2021
Autor: Tisková zpráva

Společnost Marimex podpoří rozvoj kolínského hokeje

clanek-1

Kolínský hokejový A tým, který doposud používal název SC Kolín, bude od 1. 1. 2022 vystupovat pod obchodním názvem SC Marimex Kolín. Spolu s novým názvem klub představuje také inovované logo.


Ve středu nového loga je kozel, tradiční symbol kolínského hokeje, který v roce 2022 oslaví třicáté výročí. Znak kozla je doplněn o nový název SC Marimex Kolín. V návaznosti na historicky používaná loga kolínského hokejového klubu je i zde aplikován kruhový motiv.

Změna názvu i nový vizuál loga vznikl na základě uzavření dlouhodobé spolupráce mezi kolínským hokejovým klubem a společností Marimex. Nejprve se změna projeví v logu a bude patrná i z akcí, na nichž se bude společnost Marimex podílet. Marimex totiž nechce být jen sponzorem, chce být hlavně partnerem, který bude pomáhat rozvíjet hokej a hokejové prostředí v Kolíně. Stejně jako pomocí produktů přináší zábavu a potěšení celým rodinám, chce pomáhat tvořit místo, kde s radostí tráví čas jak ti nejmenší, tak i dospělí.

Spolupráce hokejového klubu se společností Marimex nepřinese pouze změnu názvu, ale mohla by kolínskému hokeji dodat sil, aby dokázal udržet A tým v první Chance lize. Nechť se nový rok 2022 nese ve znamení skvělých sportovních zážitků jak pro tým SC Marimex Kolín, tak pro hokejové fanoušky.