Tiskové zprávy
05.05.2023
Autor: Petr Procházka

Do Kolína přichází zkušený útočník Josef Skořepa

clanek-1

Začátek května je v českém hokejovém prostředí tradičním obdobím pro oznamování změn v kádrech. I Kolín už se domluvil na spolupráci s několika novými hráči a postupně bude v nejbližších dnech odhalovat jejich jména.


Nejzkušenějším z nově příchozích hráčů je Josef Skořepa, jenž přichází do Kolína z jihlavské Dukly, kde působil dlouhých osm sezon, během kterých se postupně vypracoval v kapitána. Jedenačtyřicetiletý rodák z Nymburka si zahrál 53 zápasů v nejvyšší české soutěži, drtivou většinu své kariéry však spojil s Chance ligou. Ve druhé nejvyšší soutěži nasázel bývalý útočník Mladé Boleslavi, Liberce nebo Benátek nad Jizerou v 764 zápasech hned 236 gólů, ke kterým přidal 232 asistencí. Další kanadské body bude na svůj účet získávat v barvách kolínských Kozlů, se kterými se velezkušený forvard domluvil na roční spolupráci.

„,O Josefa jsme stáli už během loňské sezony. Je to zkušený hráč, na svůj věk stále výborně fyzicky připravený. Jsem přesvědčený, že nám v sezoně pomůže ve všech herních variantách a bude pro tým přínosem,“ říká k příchodu Josefa Skořepy do Kolína sportovní manažer Lukáš Krejčík.

Statistiky forvarda Josefa Skořepy