Tiskové zprávy
07.05.2023
Autor: Petr Procházka

Po sedmnáctigólové sezoně bude teď Vrhel střílet branky za Kolín

clanek-1

Dalším novým jménem v hokejové družině Kozlů se stal mladý forvard Stanislav Vrhel, který obnoví někdejší úspěšnou spolupráci s trenérem Janem Šťastným.


Povedenou sezonu v barvách prvoligového Sokolova má za sebou dvacetiletý útočník Stanislav Vrhel, jenž za Západočechy nasázel hned sedmnáct gólů. Prosadil se i v posledním vzájemném utkání proti Kolínu, čímž možná trochu uhasil naděje Kozlů na postup do předkola play-off. Ve zbytku sezony pak hájil barvy mateřského Chomutova, jenž táhl na cestě za prvoligovým snem, ten však nakonec překazilo Znojmo. Bývalý mládežnický reprezentant prožil své nejpovedenější roky ve svém mateřském celku pod taktovkou trenéra Jana Šťastného, se kterým nyní šikovný útočník obnoví spolupráci. Vytáhlý forvard si ve svých mládežnických letech vyzkoušel i angažmá ve Finsku, kde rostl v organizaci Pelicans Lahti, za které si zahrál i tři zápasy finské nejvyšší Liigy. Nyní bude patřit do kádru kolínských Kozlů, kde bude chtít znovu svou kariéru posunout směrem výše.

„,Stanislav byl během minulého ročníku i přes svůj mladý věk velmi produktivní. Na útočníka má velmi dobré fyzické parametry,“ popisuje sportovní manažer Lukáš Krejčík příchod střelce sedmnácti prvoligových branek v loňské sezoně do středočeského města.

Statistiky forvarda Stanislava Vrhela