Mládež
25.11.2021
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

SOUTĚŽ KOZLÍ VÝBAVA 7

clanek-1

Máme tu předposlední fotografii. Tentokrát je to malý nadšenec, který už i sám za kozly hraje.


Milí fanoušci, do soutěže s názvem Kozlí výbava se vás nezapojilo tolik, kolik jsme čekali, asi ostýchavost, protože ve fanshopu vidíme, že vybaveni jste. O to více si ceníme fotek, které nám do soutěže přišly. Jak jsme avizovali, odměníme úplně všechny. Tak se pojďme podívat, kdo soutěžil, co vyhrál a jak moc se nám fotka líbila.

Soutěžící 1

Vít Brom a jeho dcera Beáta

Beátka je dlouholetá fanynka Kolína, to je poznat podle dresu, který má na fotce na sobě. Dresy s kolínskou hokejovou hymnou Cukrářkou už jsem pěkně staré. Chance liga dres možná přinese Ježíšek, a tak bude sbírka třeba bohatší.

Děkujeme za fotku. Vyhráváte balíček fan předmětů a poukázku do KFC.

Soutěžící 2

David a Matěj - hokejky jsou od Davida Šafránka a Marka Březiny a obě jsou podepsané od všech hráčů ze sezóny 2019/2020, stará lapačka Martina Sejpala s podpisem

Kluci jsou pěkně vyzbrojeni. Kozlové lemují celý jejich pokojíček. Kromě zmíněných artefaktů vidíme taky dresy, šály, klíčenky, hokejové kartičky, kobereček či puk. Klukům na první pohled chybí ponožky (úsměv)

Děkujeme za fotku. Vyhráváte kozlíkaté ponožky, poukázku do KFC a arch samolepek, abyste si mohli vyzdobit třeba i školní sešity.

Soutěžící 3

Karel Mikeš a kabina jeho kamionu

Klobouk dolu, všechna čest. Dlouholetý fanoušek se za svou vášeň ke kozlům určitě nestydí a toho my si vážíme a něco modrobílého do kabiny taky přidáme.

Děkujeme za fotku. Vyhráváte balíček fan předmětů a vstupenky na utkání Kolína dle výběru.

Soutěžící 4

Kuba a Pepa Jaklovi

Kluci se mají dresy, šály, kulichy a v ruce hrnky. A aby jim nebyla zima, tak my přidáme ponožky.

Děkujeme za fotku. Vyhráváte kozlíkaté ponožky a poukázku do KFC.

Soutěžící 5

Nejvěrnější fanda a společník během 1. lockdownu

Tady jsme chvíli přemýšleli, jestli byly splněny podmínky soutěže. A byly! Stačí zapojit trochu fantazie. A kvitujeme důvtip a nápad.

Děkujeme za foto. Vyhráváte balíček fan předmětů a poukázku do KFC.

Soutěžící 6

Tatínek a Emily

Odvaha tatínka vyfotit se se svou dcerou, byť pod tajemnem roušky, se nám líbí. A navíc foto má i nádech aktuálnosti. Emily se určitě v takovém kozlím království výborně spí. A jak koukáme, střeží jí u toho gólman Martin Sejpal. Nadšení samotné Emily, ale i tatínka, který by pro svou dceru udělal cokoliv, je dechberoucí.

Děkujeme za foto. Vyhráváte minidres kozlů dle vlastního výběru, balíček fan předmětů a poukázku do KFC.

Soutěžící 7

Vojtěch Hruška, velký fanoušek kozlů, hlavně tedy Martina Sejpala

Vojta je do kozlího zahalen od hlavy k patě. Tedy ke kotníkům. Ponožky by tomu slušely. Sice budou ještě asi trochu velké, tak doufáme, že z kozlího nadšení Vojta nevyroste, než mu kozlíkaté ponožky budou.

Děkujeme za foto. Vyhráváte kozlíkaté ponožky a poukázku do KFC.

Soutěžící 8

Pepino Herman dvakrát jinak

Výhry budou pro všechny soutěžící připraveny na utkání 27. listopadu ve fanshopu. Pokud si je nestihnete vyzvednout tam, tak nás e-mailem kontaktujte a dohodneme se individuálně. Gratulujeme a děkujeme za účast v soutěži!

Další díl textové a obrázkové skládačky přineseme zase zítra

KOMPLETNÍ FOTOGALERIE BUDE POSTUPĚ DOPLŇOVÁNA NA FACEBOOKU ZDE