Klub
24.11.2021
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Provoz zimního stadionu

clanek-1

Vážení fanoušci, návštěvníci zimního stadionu, dáváme na vědomí, že provozovatel zimního stadionu Kolín Správa městských sportovišť Kolín, a.s. od zítřka, tj. čtvrtka 25. listopadu 2021, uzavře zimní stadion. Otevřen bude pouze jeden vchod, a to vchod přes recepci. Při vstupu do zimního stadionu je nutné se prokázat potvrzením dle aktuálně platných vládních nařízení. Více v článku.


1.Návštěvníci ZS

Pro vstup návštěvníků na ZS platí, že

a) se dokladem o tzv. „bezinfekčnosti“ nemusejí prokazovat osoby mladší 12 let,

b) osoby ve věku 13 – 18 let (nejedná-li se o osoby, které prodělaly onemocnění v posledních 180 dnech, nebo osoby očkované) se mohou prokázat u vstupu negativním výsledkem PCR testu, který musí být proveden nejdříve 72 hodin před návštěvou,

c) osoby starší 18 let mají vstup povolen pouze pokud prodělaly onemocnění v posledních 180 dnech, nebo mají dokončené očkování proti onemocnění covid-19, nebo jsou tzv. ve fázi zahájeného očkování (viz bod I odst. 17. Opatření) a prokáží se u vstupu negativním výsledkem PCR testu.

Během utkání, na kterých se vybírá vstupné, budou samozřejmě otevřeny pokladny a vstup na zimní stadion se bude prokazovat pořadatelům u jednotlivých bran. Vstup přes recepci je během utkání A-týmu a B-týmu veřejnosti uzavřen.

2.Hráči, trenéři, zaměstnanci

Hráči SC Kolín, trenéři SC Kolín a zaměstnanci SC Kolín se u vstupu prokazují členskou kartou. Za splnění opatření viz výše zodpovídá klub SC Kolín.

3.Fanshop

Fanshop bude v provozu dle vypsaných hodin na našem webu (hlavní stránka, levý sloupec). V době otevíracích hodin fanshopu ve všední den, kdy na ZS neprobíhají utkání, bude vstup do ZS pro zákazníky i bez prokázání výše uvedeného.