Klub
16.11.2021
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Kolín se zapojuje do charitativního týdne Chance ligy

clanek-1

Kolínští hokejisté chtějí ukázat, že jejich srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, a tak se zúčastní Charitativního týdne Chance ligy. Unikátní akce, která letos probíhá v týdnu od 17. do 24. listopadu, se účastní všechny týmy Chance ligy. Přispívat můžete věcně přímo na stadionu nebo finančně v rámci aukce. Více info v článku.


Výtěžek aukce z jubilejního 5. ročníku akce poputuje na konto projektu Klokánek. Dárečky získané ze sbírky při domácím zápase s Třebíčí (sobota 20. listopadu) pak hráči rozdají na dětském oddělení kolínské nemocnice, v kolínských jeslích a OSPODu Kolín.

Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.

Sbírka na stadionech

Domácí zápas s Třebíčí se ponese v duchu charitativní sbírky. Pokud doma máte starší hračky, knížky nebo nepotřebné pastelky, které by ještě někomu mohly udělat radost, přineste je na zmíněný zápas. Pokud nenajdete nic, a přesto chcete pomoct, můžete přinést vlhčené ubrousky, hygienické potřeby, papírové kapesníky v krabičkách či sprchové gely nebo pastelky, tužky, fixy, omalovánky a jakékoliv školní potřeby. I sebemenší drobnost se bude hodit.

Na vaše dárky budou připraveny speciální označené boxy ve stánku před zimním stadionem. Věci, které se vyberou, za vás pak kozlové odvezou dětem do nemocnice, do jeslí a na pracoviště OSPODu neboli Oddělení sociálně-právní ochrany dětí.

20. 11. 2021 – KOLÍN VERSUS TŘEBÍČ aneb za dobrou věc

Co přinést: puzzle, knížky, hračky, stavebnice, omalovánky, psací potřeby, fixy, tužky, pastelky, výtvarné potřeby apod., (klidně i použité, ve slušném stavu) vlhčené ubrousky, sprchové gely, papírové kapesníky v krabičkách… (hygienické potřeby nepoužité)

Pro koho tyto dárky jsou:

dětské oddělení kolínské nemocnice

Městské jesle Kolín

OSPOD Kolín

V rámci Charitativního týdne bude ve středu 17. 11. spuštěna také tradiční internetová aukce hokejových relikvií a zážitků, která poběží 14 dní. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Na aukci se můžete podívat na stránce sportovniaukce.cz Aukce se rozběhne ve středečních 17:00.

Děkujeme předem za Vaši účast.