Klub
14.11.2022
Autor: Charitativní týden Chance ligy

V pondělí odstartuje VI. charitativní týden Chance ligy! Zapojte se i vy

clanek-1

SC Marimex Kolín se zapojí do Charitativního týdne Chance ligy. Unikátní akce, která letos probíhá v týdnu od 4. listopadu do 20. listopadu, se účastní takřka všechny týmy Chance ligy, jež tak společně pomohou dobré věci. Výtěžek z aukce, do níž SC Marimex Kolín přidal hranou a podepsanou hokejku útočníka Jakuba Sklenáře, poputuje na konto projektu Klokánek organizace Fond ohrožených dětí. Dárečky získané ze sbírky při domácím zápase následně poputují do čtyř kolínských organizací. Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.


Po loňském ročníku Charitativního týdne Chance ligy se děti z Klokánku těšily z krásné finanční částky, která se vybrala při charitativní aukce. Ve vybraných nemocnicích či dětských domovech se po charitativních sbírkách na spoustě stadionů radovala spousta dětí z plyšových hraček, psacích potřeb a dalších dárků. Pojďte přispět na dobrou věc i letos. Jakým způsobem můžete pomoci?

Sbírka na zápase v Kolíně

SC Marimex Kolín bude v rámci Charitativního týdne Chance ligy na středečním domácím zápase 16. listopadu 2022 proti HC Dynamo Pardubice pořádat sbírku hraček, kreslících pomůcek a hygienických potřeb.

Dary bude bude možné nosit při zápase 16. listopadu k hlavně bráně u pekárny (17:00 – 19:00). Zápas startuje v 18:00. Další možnost je přinést darované předměty na sekretariát klubu v pondělí 14. listopadu, středu 16. listopadu a pátek 18. listopadu, a to vždy v čase 10:00 – 18:00. Do sbírky lze darovat i použité hračky, nicméně pouze v dobrém a neponičeném stavu. Plyšáci by měli být vypraní. Vybrané dárky budou rozděleny do čtyř kolínských organizací.

Oddělení sociálně-právní ochrany dětí MěÚ Kolín

Dětské oddělení Oblastní nemocnice Kolín

Oblastní spolek Českého červeného kříže Kolín

Farní charita Kolín

Charitativní aukce

V rámci Charitativního týdne bude v pondělí 14. 11. spuštěna také tradiční internetová aukce hokejových relikvií a zážitků, která poběží čtrnáct dní. Výtěžek bude věnován organizaci Klokánek, která jej rozdělí do všech svých zařízení po celé republice. Na aukci se můžete podívat na stránce sportovniaukce.cz. A na jaké předměty od SC Marimex Kolín se v aukci můžete těšit? Klub do speciální aukce daroval originální hranou hůl útočníka Kozlů JAKUBA SKLENÁŘE s podpisem. Dražit speciální předměty můžete zde.

Neváhejte a určitě se zapojte. Pomůžete dobré věci a získáte pro sebe nebo své blízké krásný vánoční dárek. Pro více informací sledujte web i naše sociální sítě.