A-tým - reportáž
17.10.2022
Autor: Klub

Nový masér A-týmu David Polák nabízí své služby i pro veřejnost

clanek-1

Jistě si fanoušci během léta a startu Chance ligy všimli, že na lavičce Kozlů se během zápasů objevila nová tvář. Tou je masér David Polák, který se do Kolína přestěhoval ze zahraničí a hned se připojil k hokejovému týmu SC Marimex Kolín. Že je ve své specializaci skutečným expertem, si můžete vyzkoušet i vy.


Davide, jak vzniklo to, že působíte v hokejovém klubu v Kolíně?
Docela jednoduše, hledal jsem práci. A pak jsem poznal Lukáše Krejčíka, který mě do klubu přivedl.

Co vás vlastně zaválo do Kolína?
Do Kolína jsem se přiženil, mám odsud manželku. Takže takhle jsem se sem dostal. Vystudoval jsem fyzioterapii, ale vlastně celý život dělám se sportovci. Takže dělám masáže, fyzioterapeutické masáže, korektivní cvičení, personální trénink.

Jaké za sebou máte pracovní zkušenosti?
Devatenáct let jsem byl v Kuvajtu, kde jsem tuším třináct let pracoval u plavecké federace s plavci, pak jsem dělal dva roky na sebe – masáže a personální trénink. Poslední čtyři roky jsem poté působil na fyzioklinice. A pak jsem přijel zpátky domů.

Speciální masáže pro veřejnost

Jelikož David Polák má i svou masérskou živnost, tak nabízí i své služby veřejnosti. Kromě hráčů A-týmu tak může masírovat i vás. Termín na masáž od skutečného profesionála si zájemci mohou domluvit na telefonním čísle +420 602 310 532.