Mládež
15.04.2024
Autor: Klub

PUKY POMÁHAJÍ od Kauflandu podpoří hokejovou mládež SC Kolín

clanek-1

Kolínská hokejová mládež převzala šek od společnosti Kaufland, který mladí Kozlové použijí na nákup hokejové výstroje a pomůcek do nadcházející sezony. Toto ocenění souvisí s akcí PUKY POMÁHAJÍ, která na podzim loňského roku probíhala napříč celou republikou v prodejnách KAUFLAND. Všem, kteří pomohli mladým kolínským hokejistům k získání této ceny jménem celého klubu SC Kolín upřímně děkujeme!


Akce Puky pomáhají od společnosti KAUFLAND proběhla na přelomu loňského léta a podzimu. V rámci našeho regionu se umístil SC Kolín v této soutěži na 2. místě a získal tím šek v hodnotě 50 000 Kč, který bude použit na nákup hokejového výstroje či pomůcek pro hokejovou mládež SC Kolín. Zástupci našeho klubu tento šek převzali na prodejně KAUFLAND v Kolíně z rukou vedení kolínské prodejny.

Manažer prodejny Kauflandu v Kolíně pan Jakub Syrůček u předání symbolického šeku zmínil, že celá akce PUKY POMÁHAJÍ se u zákazníků prodejny v Kolíně těšila velkému zájmu. "Naši zákazníci akci PUKY POMÁHAJÍ vnímali s velkým zájmem a těšíme se na její pokračování, které by mělo letos opět proběhnout".

Vítězem akce PUKY POMÁHAJÍ v našem regionu se stal hokejový klub SK Sršni Kutná Hora. Hokejisté ročníku 2015 a mladší se o minulém víkendu zúčastnili hokejového turnaje, kterého se účastnily právě vítězné kluby akce PUKY POMÁHAJÍ. Mladé hokejisty Kutné Hory na tomto turnaji doplnili i mladí Kozlové v rámci spolupráce hokejových klubů v našem regionu. Na tomto turnaji, který se odehrál v krásném prostředí hokejové haly v Chomutově, obsadili tým Sršňů doplněný o mladé Kozlíky skvělé 3. místo. Tento turnaj nebyl pouze o hokejových utkáních, ale do celkového pořadí se započítávaly i doplňující disciplíny jako přesnost střelby, bruslařská štafeta či vědomostní soutěž. Více o turnaji se můžete dočíst ZDE.

Společnost Kaufland během celé hokejové sezony podporovala mládežnické hokejové kluby naší republiky. Součástí této podpory byla také ŠKOLA HOKEJOVÝCH TALENTŮ, která podporuje mladé hokejové talenty v jejich nejen hokejovém rozvoji a růstu. "Škola hokejových talentů je skvělý program pro mladé hráče, kteří se mohou zdokonalovat ve svých dovednostech na ledě i mimo něj. Speciální tréninkové dny v rámci ŠHT se u těch hráčů, kteří se jich pravidelně účastnili, jednoznačně pozitivně projevovala na jejich výkonnosti a hokejovém umu. Věřím, že celý tento projekt má svůj smysl a bude pokračovat i v dalších sezonách", uvedl mládežnický trenér SC Kolín Jakub Minarčík, který se hokejových tréninků ŠHT Kaufland pravidelně účastnil jako trenér.

Jak již bylo zmíněno akce PUKY POMÁHAJÍ a ŠKOLA HOKEJOVÝCH TALENTŮ vše pod patronací a podporou společnosti KAUFLAND bude pokračovat i v hokejové sezoně 2024/25, na což se všichni těšíme. Ještě jednou všem za podporu v akci PUKY POMÁHAJÍ děkujeme.