A tým - preview
23.09.2023
Autor: David Hora

V sobotu do Chrudimi! Kozlové se utkají s rezervou Pardubic

clanek-1

Kolínští po první prohře v domácím prostředí v této sezóně v sobotu 23. září míří do Chrudimi, kde na ně bude v 18:00 čekat rezervní tým Pardubic. Kozlové budou bojovat o pozici na horních patrech tabulky a „Béčko“ Dynama o svou první výhru v letošním ročníku a těšit se tak můžeme na velkou bitvu.


Aktuality z týmu

Kozlové ve třetím kole Chance Ligy padli s jihlavskou Duklou, která se po třech kolech drží na vrcholku tabulky s plným počtem bodů. “Jsme samozřejmě zklamaní, že jsme prohráli. Musíme ale na druhou stranu uznat, že Dukla se představila ve výborné formě a dá se říci, že nás celý zápas k ničemu pořádnému nepustila. Padesát minut na kolínském ledě dominovala a my jsme pak měli v posledních deseti minutách chvilku, kdy se nám podařilo snížit a bojovali jsme o bod, ale nakonec jsme na něj nedosáhli,” hodnotil zápas trenér mužstva Petr Martínek.

Kozlové do víkendového utkání vstupují s motivací získat další tři body po prohraných zápasech proti Porubě a Jihlavě.

Informace o soupeři

Rezerva Pardubic je jeden ze dvou týmu, které mají na kontě pouze dva zápasy v tomto ročníku Chance Ligy. Do sezóny nevstoupila vůbec úspěšně, když nejprve doma podlehla Třebíči a poté když na východě České republiky padla s Frýdkem-Místkem. Perníkáři tak budou bojovat o svou první výhru v sezóně.