A tým - preview
29.09.2023
Autor: David Hora

PREVIEW: V sedmém kole proti Sokolovu! Baník přijede do Kolína

clanek-1

Kozlové za sebou mají šest utkání letošního ročníku Chance Ligy. Do toho sedmého, které odehrají proti sokolovskému Baníku, vstupují Kolínští s bilancí tři výher a tří proher. Zápas začne v 18:00 v sobotu 30. září v rámci basketbalo-hokejového dvojzápasu, přijďte na basket i hokej za cenu jedné vstupenky nebo permanentky!


Aktuality z týmu

Kozlům se po dvou výhrách v řadě, proti Pardubicím a Znojmu, nepovedlo utkání na jihovýchodu České republiky proti Zlínu, když už od první třetiny Berani vedli o dva góly. Kolínským se sice ve druhé části povedlo snížit na 1:4 po gólu Kryštofa Ouřady, ale ani to k obratu nevedlo a Zlínští ve třetí části ještě přidali svou pátou branku a upravili tak na konečných 1:5.

Devět bodů za tři výhry v základní hrací době Kozlům stačí na šestou příčku v tabulce. Kolínští ztrácí bod na pátý Zlín a dva body na právě Sokolov. Devět bodů má také sedmá Třebíč a Přerov. Kozlové tak budou bojovat o pozici na vrchních příčkách tabulky.

Pikantní zápas to jistě bude pro Stanislava Vrhela, který ještě minulou sezónu působil právě v západočeském Sokolově. Přesná sestava Kozlů bude k dispozici v den utkání na sociálních sítích klubu.

Informace o soupeři

Sokolovští v minulé sezóně skončili dva body za Kolínem a stejně jako Kozlové se tak nedostal do play-off. Do sezóny 2023/24 však baníkovci vstoupili mnohem lépe a momentálně sedí na čtvrtém místě s jedenácti body. V prvních dvou utkáních si poradil s Frýdkem-Místkem a Zlínem, pak však ztratil body v Prostějově. Následovaly výhry proti Znojmu a na ledě Slávie. V šestém kole Sokolov poprvé ztratil body na domácím ledě proti Třebíči.

Baníkovci po nepovedené minulé sezóně a neúčasti v play-off hodně posílili svůj tým, když se k týmu připojili například Vojtěch Polák z polského Krakova nebo Daniel Vrdlovec z Frýdku-Místku. Sestavu také doplnilo několik hráčů, kteří ještě minulou sezónu strávili v extralize, z Českých Budějovic Vojtěch Tomeček, z Komety Brno Jan Mlčák a Martin Rohan z Karlových Varů.

Vstupenky

Vstupenky na sobotní zápas si můžete zakoupit online, anebo pokud preferujete zakoupení vstupenek přímo na místě, budou vám k dispozici dvě pokladny, které se otevřou hodinu před začátkem utkání. Nově je také zavedené STUDENTSKÉ VSTUPNÉ. Všichni studenti základních, středních a vysokých škol si budou moct zakoupit vstupenku za 60 Kč. Pokud jste student a nemusí to být na první pohled patrné, mějte u sebe studentský průkaz. Vzhledem k rekonstrukci probíhající za zimním stadionem bude limitovaná možnost parkovacích míst, parkovat můžete v ulici Brankovická a směrem k atletickému stadionu. Doporučujeme vám využít městskou hromadnou dopravu, která je zdarma.

Zápas bude součásti basketbalo-hokejového dvojzápasu. Přijďte za cenu jedné vstupenky nebo permanentky na dva zápasy! Basketbalový zápas Geosanu Kolín proti Slávii Praze začíná v 15:45 v Geosan Aréně. Hokejová část dvojzápasu pak začíná v 18:00 na kolínském zimním stadionu. Na hokejovou vstupenku můžete jít i na basket, stejně tak se vstupenkou na basketbal můžete jít tentokrát i na hokej. Stejné pravidlo platí i pro držitele permanentek.

Partnerem utkání je společnost TRAFOSERVIS, která věnuje ceny do přestávkové divácké soutěže, na kterou se můžete opět těšit. Cenami budou poukázky do fanshopu Kozlů, pro vítěze v hodnotě 1500 Kč a 2x 500 Kč pro druhé a třetí místo. Přijďte Kozly podpořit, vytvořit skvělou atmosféru a dohnat kolínské hokejisty k jejich čtvrtému vítězství v tomto ročníku Chance Ligy.