A-tým - ohlasy
09.10.2023
Autor: Matyáš Hampl

Jan Hampl o zápase proti Třebíči!

clanek-1

Kozlové úspěšně zvládli desáté kolo Chance Ligy, když porazili Třebíč 2:1 po prodloužení. Spravili si tak chuť po hořké prohře proti Prostějovu a zlomili tak sérii porážek na domácím ledě. "Všichni jsme hrozně šťastní, že jsme urvali doma konečně výhru," komentuje po zápase svoje pocity jednadvacetiletý obránce Jan Hampl.


Honzo, jaké převládají pocity bezprostředně po dnešním vítězném utkání?

Všichni jsme hrozně šťastní, že jsme urvali doma konečně výhru. I když za dva body, tak jsme za to hrozně rádi. První třetinu jsme ale nehráli moc dobře, ale ty dvě následující vyšly parádně. Byl to náš hokej, který chceme hrát a s tím jsme spokojení a v prodloužení jsme to nakonec urvali.

Jak dnes všechno vycházelo? Váš názor?

Celý zápas jsme se drželi taktiky, kterou jsme si před zápasem řekli a oni hráli dobře odstoupenou obranou. Potom jsme ale našli recept, procházeli jsme je a z toho plynuly šance, které jsme měli, ale bohužel se nám nepovedly procpat do té branky. Ale jsme rádi, protože bereme dva body.

Který moment dnešního utkání byl podle Vás klíčový?

Klíčové bylo, že nás brankář Kuba Soukup podržel v trestném střílení, kde nám Třebíč mohla odskočit o gól. Kuba to ale výborně chytil a pokračovali jsme dále za vyrovnaného stavu.

Dnešní utkání došlo až do prodloužení. Jak se Vám osobně hrálo 3 na 3?

Já jsem tam byl krátce, asi 20 vteřin, ale myslím si, že jsem tam nic nezkazil a tím pádem se to těžko hodnotí.

Co si myslíš, že byste mohli do příštího utkání zlepšit?

Do příště by to určitě chtělo začít proměňovat šance, které jsme měli a to nás trápí, že dáváme málo branek a s každým soupeřem hrajeme vyrovnaně, ne-li lépe. Většinu šancí co máme v těch zápasech, ale bohužel neproměňujeme.