A tým - preview
21.10.2023
Autor: Redakce

Druhá čtvrtina začíná, Kozlové míří za Zubry

clanek-1

Odvetné zápasy jsou tady, druhá čtvrtina Chance ligy začíná! Kozlové k první odvetě míří na Hanou, kde v sobotu od 17 hodin nastoupí v Přerově proti domácím Zubrům. Kolínští i přerovští minulý zápas ztratili, tudíž oba týmy si budou chtít spravit chuť.


Kola druhé čtvrtiny se nám roztáčejí a modrobílé zavedou tentokrát na Moravu. Kozlové si to v sobotu rozdají v Přerově o další body do tabulky s místními Zubry. Není to tak dávno, přesně 13.září, kdy byla zahájena letošní Chance liga a do Kolína zavítali Přerované. Vyrovnaný zápas rozhodla až závěrečná třetina, kdy se prosadili v krátkém sledu důrazní domácí a v Kolíně se slavilo úvodní vítězství v soutěži navíc okořeněné čistým kontem Jakuba Soukupa. Vítězství 2-0 bylo sice vydřené, ale v konečném součtu průběhu utkání také zasloužené. Nyní se naše zraky budou upínat k odvetnému utkání, tentokrát na přerovském zimním stadionu.

Momentální forma Kozlů

Kolínští měli vcelku sympatický úvod soutěže, ale téměř ve všech utkáních se potýkají s nízkou produktivitou. Nicméně i přes pouhých 24 vstřelených branek v 13 utkáních mají v tabulce 14 bodů a drží se na 10.-11.místě. Forma z posledních utkání není ideální, tři prohry za sebou a pouze 11 vstřelených branek v posledních 8 utkáních. Úkol pro kolínské je do druhé čtvrtiny zřejmý, zlepšit produktivitu. Pokud se podaří udržet kvalitní obrannou fázi týmu, tak se Kolínští mohou těšit na bodový přísun do tabulky. Teď ještě přenést teorii do praxe. První příležitost bude v sobotu v Přerově.

Jak jsou na tom Zubři

Přerovští jsou na tom o poznání lépe než Kolín. Byť v posledních čtyřech utkání dokázali získat pouze jediné a navíc až v prodloužení. Ale v tabulce jsou na místech zajišťující playoff a mají o 5 bodů více než modrobílí. Přerov se již tradičně spoléhá na kvalitní obranu a brankáře a tradičního střelce Davida Březinu, který má již 7 vstřelených branek a řadí se mezi nejlepší střelce dosavadního průběhu Chance ligy.

Sobotní utkání, které má úvodní buly v 17 hodin můžete sledovat v online přenose na hokejka.cz či doméně onlajny.cz. A samozřejmě v přerovském zimním stadioně.