A-tým - ohlasy
28.10.2023
Autor: Věra Pavlovská

Utkání s rezervou Pardubic okomentoval Kryštof Ouřada

clanek-1

Náročné utkání s rezervou Dynama Pardubic nám okomentoval dvougólový střelec Kryštof Ouřada. Považuje zápas s Dynamem jako derby?


Kryštofe, jak bys okomentoval toto vítězné utkání?

Velmi těžké utkání, jsme rádi, že jsme ho zvládli. Bylo to odbojované, padali jsme tam po hlavách, hráli jsme jeden za druhého. Potřebovali jsme urvat to vítězství, aby jsme se zpátky dotáhli na Pardubice. Jsme rádi že jsme udělali ty tři body a jedeme dál.

Byl jsi jediný a dokonce dvougólový střelec, jak jsi góly viděl ze svého pohledu?

Tak v tom prvním Mory (Petr Moravec) vyhrál buly, podle mě tam trochu zazmatkoval pardubický bek a vystoupil proti Pinkymu (Matěj Pinkas) , stejně jako útočník. Pinky mi to nahrál a já šel že strany sám do brány a nakonec jsem to tam naštěstí nadvakrát domlátil. A ten druhý, Mory táhnul puk, vypadlo to na modré, já to sebral, poslal to na Dlouhána (Adam Dlouhý) a ten mě krásně našel zpátky.

Vyhovují ti takového vyhrocené zápasy?

Mám rád když jsou v zápase emoce. Toho hráče to asi vybudí víc a je to takové malé derby. Jsme rádi, že jsme to zvládli.

Považuješ tenhle zápas jako derby?

Já si myslím, že určitě ano, vzhledem k tomu, že spousta kluků tady má smlouvu s Hradcem. Takže ano, je to pro nás takové menší derby.