Klub
30.10.2023
Autor: Klub

Hokej a pomoc pro Jasmínku

clanek-1

V rámci utkání 19.kola Chance ligy, které se odehraje v sobotu 4.listopadu od 17 hodin na kolínském zimním stadionu mezi týmy SC Marimex Kolín a Berany Zlín, proběhne charitativní akce s názvem - HOKEJ A POMOC PRO JASMÍNKU. Čtyřletá Jasmínka si naši pozornost a pomoc zaslouží.


Jsme rádi, že náš hokejový klub může při sobotním utkání pomoci malé čtyřleté Jasmínce z Kolína, která neměla tolik štěstí jako většina z nás a musí bojovat s nepřízní osudu. Po narození na konci srpna 2019 jí byla diagnostikována srdeční vada a bohužel operace, která byla plánovaná jako standardní se zkomplikovala, ani následné operace zlepšení nepřinesly a Jasmínka se od té chvíle potýká s fatálními následky, které jí budou provázet po celý život. Ochrnutí dolních končetin, opakované operace močového měchýře, opožděný psychomotorický vývoj a hyposlenismus.

Náš klub chce pomoci touto formou malé Jasmínce a jejím rodičům Lence a Radkovi v jejich nelehké životní situaci. V rámci charitativní akce můžeme přispět úplně všichni, jak přímo při utkání na zimním stadionu do kasiček, které budou připraveny, tak kdykoliv na transparentní účet č. - 5168691063/0800. Přispějte s námi společně na POMOC JASMÍNCE.

K charitativní akci se připojil také odchovanec našeho hokejového klubu a současný kapitán extraligových Vítkovic Dominik Lakatoš, který věnoval svoji hranou hokejku do aukce, která bude spuštěna v sobotu 4.listopadu.

Rodiče malé Jasmínky by rádi využili vybrané prostředky na rehabilitaci a léčbu své dcery, pořízení invalidního vozíčku a dalších potřeb pro co nejspokojenější život malé dcerky.

Děkujeme, že pomáháte s námi. Věřte, že to má smysl.