Mládež
16.03.2024
Autor: Aneta Vrabcová

Třetí třetina rozhodla o prohře juniorů

clanek-1

Kolínští junioři odehráli utkání v pátek 15.3. na domácím ledě. Jejich soupeřem byl tým HC Rokycany. Rokycany otočili skóre ve třetí třetině a Kozlům nenechaly ani jeden bod. Kozlové si tak připsali čtvrtou prohru v řadě a v nadstavbě mají 8 bodů.


Hned v první minutě první třetiny skóroval domácí David Jonák a tím otevřel stav zápasu. Poté hosté dostali dvakrát přesilovou hru, ale ani jednu z nich nedokázali využít. V čase 12:29 poslal Kozly do dvoubrankového vedení Jan Vyvial. V 16. minutě došlo znovu k vyloučení na straně Kolína. Tentokrát si už domácí oslabení pohlídat nedokázali a Rokycany snížily skóre na 1:2 střelou Davida Krajčiho. Ke konci třetiny si hosté zahráli opět přesilovou hru, ale tu proměnit už nezvládli.

Začátek třetiny patřil znovu Kozlům. Tentokrát se podařilo vstřelit branku Adamu Huškovi s asistencí Davida Jonáka ve druhé minutě druhé třetiny. Dvoubrankový náskok domácích se hostím nepodařilo snížit ani v jedné ze dvou početních výhod.

Ve třetí třetině to bylo obráceně a v čase 40:34 se trefil hostující Vít Šrédl. Po třech minutách si domácí opět vzali dvoubrankový náskok díky útočníku Vojtěchu Zelenkovi. Jenže radost Kozlů netrvala dlouho a po ani ne půl minutě vstřelil branku znovu Vít Šrédl. Následně si kolínští zahráli oslabení, ale po osmi vteřinách srovnal skóre Jáchym Němeček. Po vyrovnání stavu měli dvakrát možnost i Kozlové si zahrát přesilovou hru, ale ani jedna z akcí neskončila v brance. Naopak po konci oslabení se trefil hostující David Štulc a o 10 vteřin později Vít Šrédl, který svým hattrickem pomohl týmu k zisku třech bodů.

Poslední utkání nadstavby odehrají junioři v neděli 17. března od 16:15 v Černošicích.