Klub
26.03.2024
Autor: Klub

Výtěžek z akce Hokej Srdcem předán Hospici v Kolíně

clanek-1

Ještě jsme se vrátili k uplynulé sezoně a navštívili jsme Hospic Srdcem v Kolíně, kde jsme mohli předat šek na částku 40 000 Kč jakožto výtěžek charitativní akce, která byla součástí hokejového utkání Chance ligy Kolínských Kozlů s Frýdeckými Rysy, které se na zimním stadionu v Kolíně odehrálo 14. února.


Součástí této charitativní akce v únoru byla Aukce unikátního malířského díla v podobě obrazu, na kterém se výrazně podíleli samotní hráči Kozlů. Pod dohledem kolínského umělce Ondřeje Pokorného tak vzniklo originální umělecké dílo, které si prostřednictvím Aukce našlo svého nového majitele.

Obraz vydražil za částku 33 333 Kč dlouholetý partner, fanoušek a podporovatel kolínského hokeje pan František Říha, jehož společnost Trafoservis-Říha s.r.o. patří mezi významné partnery našeho hokejového klubu.

Nakonec jsme mohli společně předat šek ve výši 40 000 Kč, jelikož i další fanoušci přispěli zakoupením speciálního puku při samotném hokejovém utkání a tím podpořili Hospic Srdcem v Kolíně."Na utkání samotném jsme s kolegyněmi z našeho Hospicu byly přítomny a užili jsme si parádní atmosféru na stadionu. Kozlové byli skvělí a výsledek sedm nula hovoří za všechno", zmínila při převzetí šeku zakladatelka a ředitelka Hospicu paní Ing. Denaé Rufer. "Tento nápad uspořádat charitativní akci na podporu a osvětu našeho zařízení se nám od začátku moc zamlouval a věříme, že se o nás zase dozvěděli lidé, kteří o nás doposud neměli takové ponětí. Budeme si přát, aby to nebyla jednorázová akce a v další hokejové sezoně se zase při nějakém hokejovém utkání potkáme."

I náš hokejový klub věří, že se podařilo zahájit tímto úvodním počinem tradici a HOKEJ SRDCEM tady bude i v dalších sezonách. Takovéto služby jako poskytuje Hospic Srdcem v Kolíně můžeme potřebovat někdy v životě všichni bez rozdílu věku. O službách zařízení, pro které bylo charitativně určeno únorové utkání s Frýdem-Místkem se můžete dočíst více ZDE.

Všem, kteří jste podpořili dobrou věc SRDEČNĚ DĚKUJEME.