Klub
25.08.2021
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Blue Bucksová sobota aneb kozel, kozel, kozel

clanek-1

Modří kozlové zahrají pro fanoušky Kolína v sobotu 28. srpna hned třikrát. Od 15.00 áčko sehraje mezinárodní přípravný zápas proti Salzburgu, od 18.00 béčko nastoupí proti exhráčům SC Kolín při vzpomínkovém utkání na trenéra Bohumila Lupínka a po zápase áčka bude na hřišti vedle zimního stadionu hrát taky kapela Blue Bucks v čele s frontmanem Mariem Kampem. Zkrátka tři v jednom, a za jednu cenu.


Modří kozlové poprvé – zápas áčka

Kolínští kozlové budou už pomalu finišovat přípravu. Mezinárodní utkání s extraligovým rakouským Salzburgem bude vynikající prověrkou. Utkání začíná v 15.00.

Modří kozlové podruhé – zápas béčka

Loni nás nečekaně opustil trenér Bohumil Lupínek. Jeho bývalý svěřenci se sejdou, zavzpomínají na něj a odehrají přátelské utkání proti kolínskému béčku, kde hraje taky řada jeho odchovanců. Zápas, který ponese podtitul vzpomínky na našeho Bogase, začíná od 18.00.

Modří kozlové potřetí – rocková nálož

Na hřišti vedle zimního stadionu bude po zápase áčka rockový minifestival. Představí se především hokejová kapela Blue Bucks s Mariem Kampem, a kromě ní také Prasákův gauč vedený Jiřím Kadlecem mladším a další kolínská kapela Rissla.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vstupné? Pouze 150,- Kč na všechny tři akce najednou. Vstupenky je možné objednávat dopředu ONLINE ZDE. Není nutné tisknout, stačí načíst QR kód z mobilu. Pokladna A na ZS Kolín bude otevřena od 14.00. Vstupenky bude možné zakupovat až do 19.30.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po čipnutí vstupenky již není možné areál zimního stadionu opustit a vrátit se, ani v přestávce mezi utkáními. Občerstvení a toalety v areálu jsou zajištěny.