Klub
21.09.2020
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Prodej vstupenek na utkání s Prostějovem zahájen

clanek-1

Fanoušci, jak bylo předesláno, na utkání s Prostějovem (23. 9. 2020 od 18.00) budou otevřeny všechny tribuny. Všechny tribuny budou nově na sezení. Na utkání se tak dostane až 1300 z vás. Přijďte kozlům udělat po dvou výhrách znovu skvělou atmosféru. Pokyny v článku.


Všechny tribuny počínaje utkáním s Prostějovem jsou pouze na sezení. Sedadla jsou očíslovaná. Na utkání je nutné si zakoupit místenku.

Prosíme fanoušky, aby na utkání opravdu seděli a dodržovali opatření, včetně nošení roušek nebo jiných ústenek.

Rozdělení do sektorů zůstalo beze změn, pouze je každý sektor rozdělen do dalších oddělení. Viz mapka.

Doporučujeme si na utkání přinést podsedák pro lepší pohodlí (nově vzniklé tribuny na sezení nebudou vybaveny sedadly). Speciální sedáky, které izolují od chladu a vlhka, bude možné zakoupit přímo na zimním stadionu. Sedátko lze složit, takže se vejde do tašky nebo do kapsy. Cena podsedáku je 80,- Kč. K dostání budou ve fanshopu nebo u malých kozlíků v dresech před zimním stadionem.

Na stadion nebude možné nosit vlastní židle či stoličky z důvodu bezpečnosti.

Vstupenky si můžete zakoupit již nyní online - ODKAZ NA ONLINE PRODEJ VSTUPENEK

Na místě budou znovu otevřeny pokladny u sektorů A, B i C. Při zakoupení vstupenky na zimním stadionu před utkáním si můžete vybrat sektor a oddělení, ne konkrétní místo.

Info pro držitelé permanentek

Držitelé permanentek si můžou místo rezervovat dopředu přes online prodej. Cena rezervace přes internet stojí 1,-Kč a je nutné znát číslo své permanentky. Tímto se nám podařilo zajistit to, že každý držitel permanentky získá jednak svou místenku, a pak si také bude moci libovolně vybrat sektor, oddělení a konkrétní místo.

Postup rezervace místenky online

Vyberte si vstupenku (sektor, oddělení, místo) za plnou cenu a v dalším kroku zvolte sleva permanentka a zadejte číslo své permanentky. Číslo permanentky lze uplatnit jen jednou. U vstupu je nutné předložit permanentku i místenku.

Postup rezervace místenky na místě

Je možné si zajistit místenku i na místě, bez poplatku. Ale pouze už jen z aktuálně neprodaných místenek. Permanentkářům budou místa rezervována do 17.45 (utkání od 18.00) nebo do 16.45 (utkání od 17.00).

Kdo si nevyměnil permanentku do dnešního dne, může si ji vyměnit ve stánku před zimním stadionem i na druhém utkání. Bohužel ale nyní nelze objednávat místenku online.

Sektor hostů bude otevřen – sektor C. Do sektoru A a B není povolen vstup s klubovým označením soupeře.