Klub
17.09.2022
Autor: Klub

Organizační pokyny pro fanoušky před prvním domácím zápasem

clanek-1

První domácí zápas přináší spoustu organizačních záležitostí, které fanoušci potřebují vědět. Níže naleznete jejich výčet. Úvodní domácí duel nového ročníku Chance ligy proti Prostějovu startuje v sobotních 17:00.


stupenky

Na zimním stadionu budou pokladny spuštěny hodinu před utkání, i tak doporučujeme nákup vstupenek on-line skrze prodejní aplikaci z důvodu vyhnutí se případným frontám. V případě potřeby budou u hlavního vstupu „u pekárny“ otevřeny dvě pokladny.

Po průchodu bránou do zimního stadionu již není možné se vrátit zpět. V tom případě je jinak nutné zakoupit si novou vstupenku. V areálu je rovněž zajištěno dostatek občerstvení.

Klub upozorňuje, že některá sedadla v sektoru S3 na severní a západní tribuně jsou vyhrazena permanentkářům, V.I.P., tisku nebo statistikům. Proto je většina sedadel označena, klub prosí fanoušky o respektování těchto označení a obsazování až případně volných sedaček během zápasu.

Permanentní vstupenky

Fanoušci si rovněž stále mohou zakoupit permanentní vstupenky, a to opět buďto on-line anebo přímo na sekretariátu.

Cesta na stadion a parkování

Klub doporučuje fanouškům, aby při cestě na zimní stadion využívali MHD, a předešli tak případným dopravním komplikacím. K autobusové zastávce Zimní stadion se lze dostat linkou č. 3 a také č. 5. Na zimní stadion se dá rovněž dostat také vlakem, jelikož stanice Kolín zastávka je zhruba 400 metrů od zimního stadionu. Nedaleko je také přímo hlavní nádraží Kolín.

Pokud i tak fanoušci dorazí k zimnímu stadionu autem, zaparkovat je možné v prostoru „u lávky“ a v ulici Brankovická směrem k atletickému stadionu. Parkoviště přímo před stadionem je vyhrazeno pro potřeby hokejového klubu.

Klub žádá, aby fanoušci dodržovali zákaz parkování přímo před zimním stadionem v ulici Brankovická. Klub prosí o respektování tohoto zákazu, parkoviště je vyhrazeno pro potřeby klub a záchranných složek. V případě porušení tak může být auto viníka odtaženo.

Sektor hostů

Před každým zápasem je ve spolupráci s policií ČR vyhodnocována rizikovost zápasu. U rizikových zápasů bude sektor hostů plně oddělen od domácího sektoru, vstup pro hosty je vstupem od jezera. Hosté mají zajištěné samostatné WC i občerstvení.

Fanshop

Pokud budou fanoušci chtít navštívit fanshop, tak obchod pro fanoušky bude opět umístěn poblíž občerstvení "pod schody" a výtahu. Ve fanshopu chystá klub řadu novinek, jednou z nich je jeho zprovoznění v obchodě s hokejovou výstrojí na zimním stadionu, který je otevřený i mimo zápasy. Fanoušci se dále mohou těšit na rozšiřování sortimentu.

FAQ

Odpovědi na další otázky naleznete na klubovém webu v sekci FAQ