A-tým - reportáž
06.02.2016
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Ukončí Pelhřimov sezonu předčasně?

clanek-1

Epidemie příušnic na Pelhřimovsku má opakovaný průběh, a tak by měli být hokejisté v karanténě další 21 dní. Nyní jim zbývá dohrát 4 zápasy (započítává se i dnešní, do kterého určitě nenastoupí) a před nimi jsou pak ještě další dva. Celkem tedy 6 utkání v příštích 14 dnech (základní část končí 20.2.2016). Jak svaz vyřeší vzniklou situaci? Ve hvězdách je i sobotní zápas Kolína v Pelhřimově. Pravděpodobně se hrát nebude, ale oficiálně ještě taková zpráva z Pelhřimova nepřišla. Budeme vás informovat.


Pelhřimov letos nezažívá jednoduchou sezonu. Na jejím začátku museli kvůli problém s radnicí měnit pořadatelství domácích utkání, protože nemohli hrát před vlastními diváky na pelhřimovském kluzišti. Když se jejich situace vyřešila, hráli slušný hokej a získali spoustu bodů. Dostali se až na hranici zaručují účast v předkole play off. Nyní na desáté místo ztrácí šest bodů, ale zbývá jim dohrát řada utkání, takže si troufám tvrdit, že když by Medvědy nezasáhla epidemi, o play off by bojovali.

Jenže zápasy musí odkládat, náhradní termíny se neví a vlastně aní není příliš času. Soutěž končí za 14 dní. Komise ČSLH se tedy nyní musí setkat a zvážit, jak situaci řešit. Pelhřimovu hrozí i předčasný konec sezony.

ODKAZ NA ČLÁNEK NA HOKEJ.IDNES.CZ