A-tým - reportáž
14.01.2016
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Třetí náročný zápas v řadě: Kozlové vyzvou Vrchlabí

clanek-1

Kozlové mají lednový program opravdu náročný. Po utkání s druhým Táborem zajížděli k nepříjemné šesté Kobře. V sobotu hostí čtvrté Vrchlabí. V souboji o první příčku tabulky Kozlové získali tři body nad Táborem, ale další tři ztratili na Kobře. Tentokrát budou chtít porazit Vrchlabí a udržet se na čele tabulky.


Kozlové letos moc přemožitelů nemají. Vrchlabí také Kolín letos neporazilo. Ale na rozdíl od některých jiných týmů od toho nebylo daleko. V městě, které otevírá Krkonoše, Kolínští vyhráli totiž až 5:4 po prodloužení. Byl to tuhý boj. Podobně tomu bude rozhodně i v sobotu.

Vrchlabí je kvalitní tým a hokej umí. Navíc nyní bojuje s týmem Klatov o třetí místo tabulky, na druhý Tábor ztrácí pouze šest bodů a na Kolín osm (Kozlové mají zápas k dobru pozn.red.). To pro Vrchlabáky určitě výzva.

Vrchlabští mají letos podobnou střeleckou úspěšnost jako Kozlové. Už tedy na rozdíl od Kolína překročili hranici sta gólů (nastříleli jich 103 a Kolín zatím 97), ale inkasují více než Kozlové. Zatím o pětadvacet branek víc.

Fanděte Kozlům, ať v sobotu vyhrají. Navíc si můžete udělat pěkný sportovní den. Se sobotní vstupenkou z hokeje můžete zadarmo jít na basket. Basketbalový zápas v hale Spojů začíná v 17.45 a můžete využít zdarma přepravu od zimního stadionu, kde bude po zápase přistaven autobus