A-tým - reportáž
13.01.2016
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Druhá liga ani ve volnu nespí

clanek-1

AKTUALIZOVÁNO - I když je „volný“ týden a hraje se až v sobotu, druholigová skupina Západ nespí. Ve středu byly na programu dva zápasy. Děčín hostil v předehrávce 28. kola Jindřichův Hradec a vyhrál 6:3, čímž se momentálně posunul na šestnáctou příčku tabulky. Vrchlabí doma měřilo síly v dohrávce s pražskou Kobrou. Hráči Vrchlabí vyhráli 5:3 a bodově se dorovnali na třetí Klatovy. Navíc ve středu zasedala disciplinární komise ČSLH a byl mimo jiné vynesen verdikt nad Martinem Tondrem z Jablonce.


Hokejista Martin Tondr, který v sobotním utkání zasáhl na ledě rozhodčího Patrika Vokřála do oblasti hlavy a krku, dostal trest zákazu činnosti na 15 měsíců. Jabloneckému hráči nebyl prokázán úmysl, a tak exemplární trest do konce života nedostal, jak se fabulovalo mezi příznivci hokeje.



Odkaz na článek hokej.idnes.cz


STK ČSLH také určila bližší informace k dohrávce utkání Bílina - Kolín. Zápas musí být dohrán do 5. února včetně. Kozlové nabízejí středu 3. února, tak uvidiíme, jak nakonec dohoda s Bílinou dopadne. Budeme vás informovat.