A-tým - reportáž
04.08.2015
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Fanoušci adoptují Kozla

clanek-1

Už v roce 2009 jste mohli v pražské zoo najít adoptovaného Kozla fanklubem kolínských hokejistů. Pokud se pojedete do zoo Praha podívat i letos na podzim, tak najdete Kozlího kozla zase. Fanklub SC Kolín totiž pořádá tento výlet do zvířecího parku letos znovu.


,,Pojeďme si zpříjemnit čekání na sezonu, užít si výlet a pobavit se s lidmi, které během okurkové sezony leckdy ani nepotkávámé," tak zvou na stránkách fanklubu fanoušky kolínských hokejistů na výlet do pražské zoo.

,,Tento výlet není ale pouze jen tak, chceme udělat i dobrou věc a sponzorovat/adoptovat si jako fanoušci SC Kolín "Kozla", kdy u výběhu "Koz" budeme napsání jako sponzoři," dodali organizátoři akce. ,,Když Kozla adoptujeme, do tří měsíců tam bude u výběhu cedule. Chtěli bychom, aby se toto stalo tradicí. Je pěkné si letní čas zpříjemnit, upozornit na sebe a ještě udělat dobrou věc," shrnul za pořadatele akce předseda fanklubu SC Kolín Pavel MC Čábelka.

Každý zájemce je na výletě vítán. Stačí se přihlásit na telefonním čísle 776 031 060.

Kdo nemůže jet, ale rád by pomohl, může poslat malý obnos na č.ú.: 202373833/800, do zprávy pro příjemce napište "zoo Praha" a jméno. Seznam sponzorů pak najdete na Facebooku v akci Kozlové za Kozlem a další věří :-)