A-tým - reportáž
23.03.2015
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Cena permic ani vstupného se měnit nebude

clanek-1

S blížícím se začátkem nové sezony vedení kolínských Kozlů potvrdilo informace týkající se cen vstupného a permanentek. Podle prezidenta klubu Václava Nedbala se oproti loňsku měnit nebudou, i když bude letos prakticky o jeden zápas v základní části víc než loni.


Letošní základní část čítá 34 utkání. Kolik bude vstupné na zápas a kolik bude stát permanentka na sezonu?

Ceny budou stejně jako loni. Dospělí a děti nad 130cm budou platit 60,-Kč, děti do 130cm, ZTP a ZTP-P budou mít vstup zdarma, důchodci za 40,-Kč. Permanentní vstupenka vyjde fanoušky na 800,-Kč (17 utkání základní části), členy fanklubu pak o sto korun méně, tedy 700,-Kč (17 utkání základní části).

Od kdy budou permanentky v prodeji a kde?

Prodej permanentek bude probíhat u sekretáře klubu, slečny Terezy Hölzlové od prvního domácího přátelského utkání, vždy na domácích přátelských zápasech a mimo ně po domluvě na telefonním čísle 724 361 930.

Čekají fanoušky letos nějaké novinky na zimním stadionu? Myslím tím, jestli se něco během letní přestávky renovovalo apod.?
Myslím, že by to měla být především otázka na provozovatele ZS. My jsme nájemci a informace o zásadních změnách směrem k divákům v této chvíli nemáme.

Budou mít letos Kozlové opět nové dresy?

Nepočítáme pro letošní sezonu s nákupem nových dresů pro A tým.