A-tým - reportáž
08.09.2014
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Kolínský zimák domovem reprezentantů

clanek-1

Hněd dvě reprezentační akce se uskuteční na kolínském zimním stadionu v nejbližší době. Už příští týden se stane Kolín domovem českých hokejistek a na začátku října v Kolíně proběhne svazový projekt Trénink obránců.


České hokejistky, mezi něž patří i dvě Kolíňačky Kateřina Mrázová a Alena Polenská (obě budou ale v Kolíně chybět díky svým angažmá v zahraničí), absolvují v Kolíně dvoudenní kemp. Během něho stihnou nejen suché tréninky a dva tréninky na ledě, ale zahrají si i proti kolínským extraligovým mladším dorostencům. Kolín se stane domovem českých hráček, které trénuje mistr světa David Moravec, v úterý 16. září a ve středu 17. září. Přípravný zápas ČR ženy A - Kolín MD A se odehraje ve středu 17. září od 16.00.

O dva týdny později se stane kolínský zimák zase domovem vybraných obránců ročníku 2001. Akce v Kolíně je pro obránce z Kolína, Hradce Králové, Letňan, Liberce, pražské Slavie, Hvězdy Prahy, Pardubic, Mladé Boleslavy a z Krkonoš. Na ledě absolvují dvě tréninkové jednotky (od 10.00 do 11.00 a od 14.00 do 15.00) pod vedením reprezentačního