A-tým - reportáž
18.12.2022
Autor: Klub

Po svátcích na kolínský hokej: Zlevněné vstupné nebo speciální program

clanek-1

I po vánočních svátcích budou pokračovat náročné souboje Kozlů v Chance lize, kolínské hokejisty navíc čeká série dvou domácích zápasů v řadě. Na svém ledě vyzvou svěřenci Jana Šťastného 27. prosince v atraktivním a velmi důležitém souboji pražskou Slavii, o dva dny později k další tuhé bitvě zavítá do Kolína Frýdek-Místek. Klub pro oba duely chystá mnoho speciálních akcí, mimo jiné levnější vstupné nebo speciální přestávkový program.


Už na zápas s Třebíčí budou ve fanshopu v prodeji nevydražené retro dresy ze zápasu se Sokolovem, které budou v nabídce do vyprodání.

Klub následně chystá pro speciální povánoční zápasy několik akcí. Na utkání se Slavii a Frýdkem-Místkem budou zlevněné vstupenky, ty budou ve speciálním balíčku k dispozici za 180 korun, což znamená, že na duel s Frýdkem-Místkem mohou fanoušci po uplatnění slevového kódu dorazit za 60 korun. Pro fanoušky bude navíc připraven i speciální dáreček.

Během utkání budou probíhat také různé soutěže, a to o věcné ceny: Vítězové si odnesou znovu mobilní telefon Samsung, k dispozici budou i ceny od partnera kolínského hokeje společnosti Marimex. Pro zápas 29. prosince navíc bude opět k dispozici speciální fotokoutek.

Jak postupovat při získání slevy?

Při nákupu vstupenky na utkání 29. prosince proti Frýdku-Místku je možné v košíku v klubové on-line aplikaci zadat šestimístný kód vstupenky, který je vytištěn pod QR kódem na vstupence pro utkání se Slavii Praha, hraném 27. prosince. Po zadání kódu se vstupenka zlevní na 60 Kč, kód lze nicméně uplatnit pouze na jednu vstupenku.