Klub
19.02.2023
Autor: Klub

Dobrý hokej! V Kolíně se uskuteční výjimečná exhibice s charitativním podtextem

clanek-1

V sobotu 11. března se v Kolíně bude hrát Dobrý hokej. SC Marimex Kolín si pro své příznivce připravil speciální utkání. Na zimním stadionu v Kolíně se utká COOL IN tým složený z kolínských osobností proti slavnému Real Top Praha, kteří reprezentují bývalí hokejisté, fotbalisté a rovněž i další celebrity. Duel odstartuje v 18:00.


Kolínský hokej pokračuje v oslavách 90. výročí hokeje ve městě, v rámci výjimečné sezony chystá klub další speciální akci pro své fanoušky: 11. března na zimní stadion do Kolína zavítají sportovní a rovněž také celospolečenské hvězdy ke speciálnímu hokejovému zápasu, který navíc pomůže dobré věci. Od 18:00 se totiž utká speciální tým COOL IN tým složený z kolínských osobností proti slavnému Real Top Praha, složených z bývalých sportovních osobností a také současných celebrit.

Celá akce bude mít ale hlavně charitativní nádech, celý výtěžek totiž pomůže čtyřletému Davídkovi Padelkovi z Kolína v jeho boji s autismem a dalšími zdravotními komplikacemi. Celý Davídkův příběh naleznete zde.

„Nesmírné díky patří i organizátorům, hráčům, sponzorům, všem účastníkům a návštěvníkům exhibičního utkání Dobrého hokeje: COOL IN tým vs. Real Top Praha, který se uskuteční v Kolíně na zimním stadionu 11.3.2023 a který bude věnován na pomoc našemu Davídkovi. Díky financím z toho utkání můžeme Davídkovi zaplatit dvoutýdenní terapeutický pobyt právě ve Volnu. Během tohoto pobytu podstoupí intenzivní speciální terapie pro rozvoj psychických i fyzických funkcích a socializace,“ děkuje Davídkova rodina.

Vstupenky jsou v prodeji on-line skrze klubovou aplikaci, vstupné na utkání činí jednotných 100 korun, děti do dvanácti let mají vstup zajištěný zdarma.

Potvrzená jména pro COOL IN tým: Lukáš Wagenknecht (G), Jiří Honz, Jiří Balík, Jiří Kampe, Josef Malý, Luboš From, David Dvořák, Tomáš Paroubek, Lukáš Krejčík, Josef Nutil, Jan Veselý, Kateřina Ivičičová, Martin Taftl, Petr Martínek, Jan Širc.

Potvrzená jména pro Real Top Praha: Jiří Novotný, Patrik Berger, Jakub Kohák, Karel Poborský, David Lafata, Jan Rajnoch, Vlastimil Vidlička, Martin Latka, Milan Baroš, Jan Koller, Vladimír Šmicer, Přemek Forejt, Pavel Kuka.