A-tým - reportáž
12.01.2022
Autor: Tereza Marvánková Hölzlová

Menu na středu: Kolín hostí Vrchlabí

clanek-1

Středa 12. ledna bude patřit utkání Kolín – Vrchlabí, které na kolínském ledě začíná v 18.00. Kolínští hokejisté odehráli s Vrchlabím letos dva vyrovnané zápasy, ačkoliv z nich brali jen bod. Teď mají možnost doma potvrdit, že na jejich domácím ledě se jim daří. Tak pojďte fandit kozlům!


Vrchlabí je v tabulce aktuálně na osmém místě s 54 body a 33 odehranými zápasy. Jedenáctý Kolín má o čtyři body méně a o jeden zápas více.

Vrchlabští v novém roce vyhráli 2:1 po nájezdech nad Havířovem a 3:1 nad Benátkami. Obzvlášť v úvodím duelu roku 2022 se ale báli, že nezlomí krátkou sérii proher, kterou zaznamenali na konci roku 2021. To Vrchlabí podlehlo 0:2 Prostějovu a pak doma 3:4 Ústí. Když tak předposlední Havířov dovedl zápas do remízy, asi nebylo vrchlabskému týmu do zpěvu.

Po utkání v Havířově vrchlabské vedení odvolalo trenéry Petra Hlaváče a Martina Koudelku. Na pozici hlavního trenéra se posunul dosavadní asistent Tomáš Jirků. Asistentem u týmu dále zůstal Jan Starý a z pozice vedoucího týmu se do pozice druhého asistenta přesunul Ján Bendík, ex-hráč Vrchlabí.

Uvidíme, jak tento čerstvý vítr bude znát na kolínském ledě, a taky jak rozsáhla bude marodka kozlů, která o víkendu čítala šest jmen. Navzdory tomu kozlové o víkendu přemohli 2:1 Přerov, a do utkání tak oba týmy půjdou po vítězném utkání.

Informace pro diváky

Na utkání plátí stále vstup dle pravidel popsaných ZDE

Na utkání bude otevřen sektor hostí – VSTUP POUZE BRÁNOU U JEZERA. Hosté budou mít vlastní občerstvení i toalety. Doporučujeme nákup vstupenek ONLINE ZDE.